Az LG 2021 második felében elérhetővé teszi okostévéin a Stadia felhőalapú játékplatformot

TECH HÍR – Az LG Electronics (LG) és a Google partnerségi megállapodásának köszönhetően az idei év második felétől a legújabb LG webOS tévéken is elérhetővé válik a Stadia felhőalapú játékplatform. Amint a Stadia felkerül a Google TV rendszerébe, az LG lesz az első tévégyártó, amely webOS okostévéplatformján támogatja majd a szolgáltatást.

Az LG prémium kijelzőin keresztül biztosítja a magas szintű játékélményt: okostelevíziói a Stadia Pro felhasználói számára 4K minőségű, 5.1 térhangzású játékélményt tartogatnak majd. Az LG tévéken letöltés vagy külön hardveres kiegészítés nélkül, azonnal futtathatók lesznek a legnépszerűbb Stadia játékok — például a Cyberpunk 2077, az NBA 2K21, az Assassin’s Creed: Valhalla vagy a Watch Dogs: Legion —, ehhez pedig mindössze egy Stadia kontrollerre lesz szüksége a felhasználóknak. (Viszont a Stadia képviselete szerint a kontrollert jelenleg nem forgalmazzák Magyarországon.).

Az LG tervei szerint az új szolgáltatás saját online áruházából letölthető alkalmazás formájában jelenik majd meg 2021 második felében azokban az országokban, ahol a Stadia is elérhető lesz. A Stadia szolgáltatásban több mint 130 játék érhető el, a platform kínálata pedig folyamatosan bővül. A játékok külön-külön is megvásárolhatók, de Stadia Pro előfizetéssel a felhasználók korlátlanul, a játékok érvényességéig bármilyen tartalmat kipróbálhatnak. A prémium előfizetői csomaghoz ráadásul exkluzív kedvezmények, akár 4K felbontású játékok és 5.1 csatornás térhatású hangzás is jár.

A 4K HDR és 60 FPS támogatás révén a Stadia vonzó platform lehet azok számára, akik prémium játékélményre vágynak, de nem akarnak drága játékkonzolra költeni.

Forrás: LG Electronics

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu