Hitman III: többen is pórul járnak a második résszel rendelkezők PC-n

Az IO Interactive nem tudta megfelelően átvinni az élményt úgy, ahogy kellett volna.

Szóval korábban írtunk arról, hogy a Hitman III-ba beemelhetjük az első két rész helyszíneit is, hogy a trilógia teljes egészében elférjen egy háztető alatt. Ezzel viszont az a baj, hogy a dán stúdió folytonos kiadóváltása keresztbe tett nekik – az első részt ugye a Square Enix adta ki epizodikusan, de a gyenge teljesítmény miatt túllépett a stúdión, ami függetlenedett és visszakapta a Hitman IP jogait, a második részt pedig a Warner publikálta. A harmadik felvonás viszont már önkiadással érkezik, és az ezzel kapcsolatos, megjelenés előtti összefoglalóban az IO Interactive csalódást keltett a Hitman II-vel PC-n (Steamen) rendelkező játékosoknak.

Azt írja a csapat, hogy minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a Hitman első két részének átemelése a harmadik epizódba átmenetektől mentes, játékosbarát folyamat legyen, ám vannak olyan tényezők, amik felett nincs hatalmuk, és ezek megakadályozták, hogy az eredeti terv a PC-n is működjön. Ezért máshogy fogják megoldani, hogy a Bérgyilkosság világa trilógia (ezen a néven fut a reboot-trilógia) megfelelően legyen egy háztető alatt PC-n is.

Január 20-ától tíz napon át lesz egy Hitman 1 GOTY Access Pass, amit mindenki ingyen megkap PC-n, ha előrendeli a Hitman III-at az Epic Games Store-on. Ha a játék már megvan az EGS-en (még akkor is, ha az ingyenes akció során szereztük be), automatikusan felfrissítik erre a verzióra, ha a 47-es ügynök történetének új fejezetét megvesszük. A Hitman 2 Standard Access Pass és a Hitman 2 Gold Access Pass megvásárolható lesz Tim Sweeney digitális boltjában, a Hitman III megjelenésétől számítva két hétig 80%-os kedvezménnyel, mert csak az EGS-es verzióból emelhetjük át az elmentésünket. Később gyakran leárazást is kap.

Érdemes megfigyelni, hogy a Steamről nem esett szó. Nem véletlenül: akinek Gabe Newell platformján van meg a kopasz bérgyilkos, nos… neki meg kellene újfent vennie a játékot az Epic Games Store-on, mert a Steames elmentés nem vihető át EGS-re. Úgyhogy január 20-án (ekkor jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, sőt, hivatalos: felhős kiadásban Nintendo Switch-re is!) lehet nyitni a pénztárcákat. Kétszer.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu