Cross-gen puha reboot lesz a Battlefield 6? [VIDEO]

Az Electronic Arts idei év végi dobásáról felbukkant néhány pletyka – érdekesnek hangzanak, de ugye még nem hivatalos semmi sem.

Az már biztos, hogy az Electronic Arts és a DICE egy új Battlefielden dolgozik, amiről a kiadó tavaly már megerősítette, hogy elvileg 2021 végén fog megjelenni. Nagyot ígértek, és ezt valamelyest alátámasztja Tom Henderson videója. Ő korábban megbízható információkkal rendelkezett több játékról, és most az új Battlefieldről osztott meg néhány gondolatot.

Henderson szerint a napjainkban oly divatos megnevezési formulát alkalmazhatja a Battlefield 6-tal az Electronic Arts. Pontosítva: simán csak Battlefield lehet a játék neve. Ezzel akarja az EA kifejezni, hogy a sorozat egy rebooton esik át. Ezt a részt erősen inspirálni fogja a Battlefield 3 (ez ugye idén ősszel lesz tíz éves!), de további részleteket ezzel kapcsolatban Henderson nem közölt. Azt viszont hozzátette, hogy nagyobb harcokra számítsunk, és akár 128 játékost is támogatni fog a Battlefield, igaz, ezt az Electronic Arts korábban már megerősítette.

Valahol sejthettük már, de Henderson is kimondta: cross-gen lesz a következő Battlefield, így PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül. A 2013-as konzolokra tervezett kiadás fejlesztés alatt áll, de ezt egy másik csapat fejleszti, és maximum 32 játékost fog támogatni. Grafikai butítást, továbbá korlátozott rombolhatóságot fog kapni a PlayStation 4-es és Xbox One-os átirat, de ha a teljesítmény nem lesz olyan csapnivaló, mint amit a Cyberpunk 2077 mutatott fel egy hónapja ugyanezen a két konzolon, akkor máris jobb szituációban lesz. Még akkor is, ha esetleg az előző konzolgeneráció nem kapja meg a pletykált battle royale módot. (Mivel a Battlefield V is kapott ilyet, ezen nem tudunk meglepődni.)

A Battlefield 6-ot (vagy csak Battlefield) még leplezték le. Valószínűleg június környékén, egy EA Play Live során lesz erről szó, addig pedig ne vegyük mindent komolyan az imént említett dolgokból.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu