Menu

Cross-gen puha reboot lesz a Battlefield 6? [VIDEO]

Az Electronic Arts idei év végi dobásáról felbukkant néhány pletyka – érdekesnek hangzanak, de ugye még nem hivatalos semmi sem.

Az már biztos, hogy az Electronic Arts és a DICE egy új Battlefielden dolgozik, amiről a kiadó tavaly már megerősítette, hogy elvileg 2021 végén fog megjelenni. Nagyot ígértek, és ezt valamelyest alátámasztja Tom Henderson videója. Ő korábban megbízható információkkal rendelkezett több játékról, és most az új Battlefieldről osztott meg néhány gondolatot.

Henderson szerint a napjainkban oly divatos megnevezési formulát alkalmazhatja a Battlefield 6-tal az Electronic Arts. Pontosítva: simán csak Battlefield lehet a játék neve. Ezzel akarja az EA kifejezni, hogy a sorozat egy rebooton esik át. Ezt a részt erősen inspirálni fogja a Battlefield 3 (ez ugye idén ősszel lesz tíz éves!), de további részleteket ezzel kapcsolatban Henderson nem közölt. Azt viszont hozzátette, hogy nagyobb harcokra számítsunk, és akár 128 játékost is támogatni fog a Battlefield, igaz, ezt az Electronic Arts korábban már megerősítette.

Valahol sejthettük már, de Henderson is kimondta: cross-gen lesz a következő Battlefield, így PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül. A 2013-as konzolokra tervezett kiadás fejlesztés alatt áll, de ezt egy másik csapat fejleszti, és maximum 32 játékost fog támogatni. Grafikai butítást, továbbá korlátozott rombolhatóságot fog kapni a PlayStation 4-es és Xbox One-os átirat, de ha a teljesítmény nem lesz olyan csapnivaló, mint amit a Cyberpunk 2077 mutatott fel egy hónapja ugyanezen a két konzolon, akkor máris jobb szituációban lesz. Még akkor is, ha esetleg az előző konzolgeneráció nem kapja meg a pletykált battle royale módot. (Mivel a Battlefield V is kapott ilyet, ezen nem tudunk meglepődni.)

A Battlefield 6-ot (vagy csak Battlefield) még leplezték le. Valószínűleg június környékén, egy EA Play Live során lesz erről szó, addig pedig ne vegyük mindent komolyan az imént említett dolgokból.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu