Egy másik játékon is dolgozik a God of War fejlesztőcsapata

A Sony Interactive Entertainment (SIE) Santa Monica már a God of War: Ragnarokon túl tervez.

A csapat a SIE egyik fontosabb csapata, és 2018-ban láttuk tőlük a God of War északi mitológiába forduló új felvonását PlayStation 4-en, főszerepben az apa-fia Kratos-Atreus párossal. A sztori még nem ért véget, és készül a folytatás (csakhogy nem tudjuk még, hogy PlayStation 5-exkluzív alkotás lesz, vagy PlayStation 4-re is kijön-e; erről még Jim Ryan, a SIE elnök-vezérigazgatója is terel, mégpedig elég furcsán). Miközben az elvileg valamikor idén jöhet ki, esetleg 2022 elején (a koronavírus-világjárvány miatt jobb lazábban kezelni a megjelenési időszakokat), a SIE Santa Monica már az azutáni projekthez keres embereket.

A SIE Santa Monica álláshirdetése egy tapasztalt művészeti rendezőt keres egy, még be nem jelentett játékhoz. A kérdés az, hogy a jelentkező szeret-e másokkal közösen dolgozni, hogy műfajmeghatározó játékokat készíthessen. A jelentkezőtől a stúdió elvárja, hogy egy világszínvonalú művészeti elképzelést képes legyen kitalálni és fenntartani, hogy a játék elképzeléseit támogathassa. A művészeti rendező több területen dolgozó művészekért lesz felelős, hogy egy új, nagy méretű projekt végrehajtásában a kreatív elképzeléseket meg lehessen valósítani.

A pletykák szerint Cory Barlog, a 2018-as God of War rendezője nincs akkora mértékben ott a folytatásban, és már 2018-ban is valami sajátot szeretett volna létrehozni. Itt arra kell gondolni, hogy egy száz százalékban saját elképzelés megvalósítását tűzte ki célul, és szerinte ez király lenne, de már akkor is azt mondta, hogy a Sony-t meg kellene győznie erről. Nos, és ezt az álláshirdetést is retweetelte, úgyhogy talán nem véletlenül kötjük össze a két pontot egymással.

Barlog 2018-as nyilatkozatából gyaníthatjuk, hogy egy új IP sem tűnik lehetetlennek, de ennek kivitelezéséhez kelleni fog még jó 3 év, így 2024 előtt ne is nagyon számítsunk erre a projektre, amiről jobb is, ha nem találgatunk, mert ezúttal tényleg a sötétben tapogatózunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu