Menu

Hitman III: megoldást talált a PC-s problémára az IO Interactive és az Epic Games [VIDEO]

A Steames Hitman II birtoklása révén nem szükséges az Epic Games Store-on megvásárolni megint az IO Interactive játékát.

A múlt héten arról írtunk, hogy a Steames Hitman II-es elmentést nem lehet átemelni az Epic Games Store-ra, így a Hitman III-ba nem tudjuk beépíteni a második részt, holott a dán stúdió nyíltan azt akarta, hogy a Bérgyilkosság világa (World of Assassination) név alatt futó Hitman-reboot trilógia utolsó felvonásában az előző két rész helyszínei és tartalmai ott legyenek.

A Twitteren olvashatjuk, hogy az Epic Games és az IO Interactive (IOI) megoldást talált az ügyre. Az IOI azt mondja, hogy a partnereivel dolgozik a megoldáson, hogy felár nélkül át tudják emelni a Hitman előző két részének helyszíneit a Hitman III-ba, és garantálják a játékosoknak, hogy nem kell újra megvenniük az előző felvonásokat ennek érdekében. De ehhez időt kérnek (a közlemény szerint „a következő hetek során” fog a megoldás a nyilvánosság elé lépni, és addig a Hitman III előrendelői és aki januárban veszi meg a játékot, a Hitman 1 GOTY Access Passt ingyen megkapja).

Az Epic Games hozzátette, hogy sosem akarja Tim Sweeney cége, hogy a játékosokat kényszerhelyzetbe vigyék az esetleges tartalmak Epic Games Store-os újravásárlásával kapcsolatban, holott az adott játékot már megvették máshol. Ezért a cég szorosan együttműködik az IOI-vel, hogy a korábbi részekből a tartalmak ott lehessenek az új Hitmanben. Korrekt.

A Hitman III tehát nem fog annyira korlátozó lenni PC-n, de azért szomorú, hogy ilyen esemény megtörténhet csak azért, mert már itt is megosztják a felhasználókat a digitális platformok, és így is várni kell egy keveset. A játék amúgy január 20-án fog megjelenni Nintendo Switch-re (itt felhős kiadásban), illetve PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), PlayStation 4-re (PlayStation VR-támogatás a két Sony konzolon), illetve Xbox One-ra. Ideje előkészíteni a zongorahúrt, hátha kelleni fog.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu