Hitman III: megoldást talált a PC-s problémára az IO Interactive és az Epic Games [VIDEO]

A Steames Hitman II birtoklása révén nem szükséges az Epic Games Store-on megvásárolni megint az IO Interactive játékát.

A múlt héten arról írtunk, hogy a Steames Hitman II-es elmentést nem lehet átemelni az Epic Games Store-ra, így a Hitman III-ba nem tudjuk beépíteni a második részt, holott a dán stúdió nyíltan azt akarta, hogy a Bérgyilkosság világa (World of Assassination) név alatt futó Hitman-reboot trilógia utolsó felvonásában az előző két rész helyszínei és tartalmai ott legyenek.

A Twitteren olvashatjuk, hogy az Epic Games és az IO Interactive (IOI) megoldást talált az ügyre. Az IOI azt mondja, hogy a partnereivel dolgozik a megoldáson, hogy felár nélkül át tudják emelni a Hitman előző két részének helyszíneit a Hitman III-ba, és garantálják a játékosoknak, hogy nem kell újra megvenniük az előző felvonásokat ennek érdekében. De ehhez időt kérnek (a közlemény szerint „a következő hetek során” fog a megoldás a nyilvánosság elé lépni, és addig a Hitman III előrendelői és aki januárban veszi meg a játékot, a Hitman 1 GOTY Access Passt ingyen megkapja).

Az Epic Games hozzátette, hogy sosem akarja Tim Sweeney cége, hogy a játékosokat kényszerhelyzetbe vigyék az esetleges tartalmak Epic Games Store-os újravásárlásával kapcsolatban, holott az adott játékot már megvették máshol. Ezért a cég szorosan együttműködik az IOI-vel, hogy a korábbi részekből a tartalmak ott lehessenek az új Hitmanben. Korrekt.

A Hitman III tehát nem fog annyira korlátozó lenni PC-n, de azért szomorú, hogy ilyen esemény megtörténhet csak azért, mert már itt is megosztják a felhasználókat a digitális platformok, és így is várni kell egy keveset. A játék amúgy január 20-án fog megjelenni Nintendo Switch-re (itt felhős kiadásban), illetve PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), PlayStation 4-re (PlayStation VR-támogatás a két Sony konzolon), illetve Xbox One-ra. Ideje előkészíteni a zongorahúrt, hátha kelleni fog.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu