Menu

Fantasy játékon dolgozik a Naughty Dog?

A platformerek (Crash Bandicoot, Jak & Daxter), az Indiana Jones-szerű kalandjátékok (Uncharted) és a posztapokaliptikus történetek (The Last of Us) után újabb stílusban próbáltathatják meg magukat „a pajkos kutyák”.

Miután tavaly nyáron megjelent PlayStation 4-re a The Last of Us Part II, kérdéses volt, hogy ezek után a Naughty Dog mivel foglalkozhat azóta. Neil Druckmann, a stúdió immár alelnöke (rendezői, kreatív rendezői, társírói posztokat is betöltött az utóbbi néhány Naughty Dog-játékban) a Twitteren már utalt arra, hogy a fejlesztők „valami igazán menőt csinálnak”, de többet nem mondott.

Most viszont egy senior művész a stúdióból talán utalásokat tehetett arra, hogy a Naughty Dog mit is alkothat. Hyoung Nam az ArtStation profilján osztotta meg azt a pár képet, amiket lent meg lehet tekinteni. Az elsőn egy hölgyet láthatunk, aki egy véres kardra támaszkodik, és mellette egy legyőzött sárkány holtteste fekszik – talán épp az imént győzte le őkelmét. A másodikon egy sámánöltözékbe bújtatott női karaktert láthatunk, a harmadikon pedig szintén egy nőnemű karaktert lehet megcsodálni az igéző szemeivel. A jellemzésekben pedig Nam azt írta, hogy „az új, Assassin’s Creed: Valhalla nevű játék inspirálta [ezeket a képeket], tudjátok, hogy miről beszélek. ;)” Mind a három kép címe The Women of North (ami magyarul: Az északi nők).

Ebből nem szűrnénk le rögtön azt, hogy The Women of North lehet a következő Naughty Dog-játék címe, de helyette arra már gyanakodhatunk, hogy egy fantasy műfajú alkotással készülhet a Sony Interactive Entertainment egyik alapvető stúdiója. Ez pedig ismét nagy újításnak ígérkezne a Naughty Dogtól, de látván a csapat eddigi munkásságát, a stúdió valószínűleg itt is meg tudná állni a helyét.

Persze mindez nem hivatalos, úgyhogy ne vegyük 100%-ban komolyan, de látván Nam posztját, ez lehet az első jel a stúdió következő, feltehetőleg már PlayStation 5-exkluzív játékára, ami ki tudja, hogy mikor landolhat a kezeink között.

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu