Menu

Sherlock Holmes: Chapter One: kérdezz-felelek a Frogwares-től [VIDEO]

Az ukrán fejlesztők több kérdésre is válaszoltak, így például megtudtuk, hogy a fiatal nyomozó története mennyi időt is fog igényelni.

A videóban Sergey Oganesyan válaszol a kérdésekre. Így derült mondjuk arra fény, hogy a Sherlock Holmes: Chapter One öt fő küldetéssel fog rendelkezni, és ezek alkotják a történet központját, ugyanis egymáshoz kapcsolódnak. Ezeken túl több mint harminc mellékküldetés lesz, és köztük olyan is akad, aminek mérete felér egy fő küldetésével. Kb. 12-15 óra lesz végigjátszani csak a fő történetet, de a maximalisták a videó szerint akár 40-50 órát is beleölhetnek a játékba.

Sherlockot főleg az anyja halála motiválja a fő sztoriban, de közben azt is be akarja bizonyítani, hogy ő igenis egy remek nyomozó, ezért minden incidenst (mellékküldetést) hajlandó megvizsgálni, ami a szigeten bekövetkezik. Néhányuk kötődik Sherlockhoz és az ő történetéhez, mások pedig a szigetlakókhoz és az általuk rejtegetett (és természetesen képletes!) csontvázakhoz kötődik.

A Sherlock Holmes: Chapter One nyílt világú lesz, a fő történet befejezése után pedig azt csinálhatunk a szigeten, amit akarunk, így a kihagyott mellékküldetéseket is végig lehet játszani. A játék során Sherlock álruhákba is bújhat. Ezeket megtalálhatjuk vagy megvehetjük (ez amúgy a kastélyunk bútorzatára is vonatkozik), és így az eltérő társadalmi csoportokban elvegyülhetünk, vagy bejuthatunk lezárt területekre. A karakterünk testreszabhatósága sem marad ki: akár sérüléseket és ráncokat is tehetünk magunkra, hogy idősebbnek nézzünk ki.

Többféleképpen végződhetnek a küldetések a következtetéseink és a morális döntéseink révén, és több befejezés is lesz, nem csak egy. Sherlock harcolni is fog, amikor a történet ezt lehetővé teszi, de erről a fejlesztő többet nem akart mondani a videóban. Megerősítette, hogy a Frogwares még nem áll készen a játékmenet bemutatására, mert még mindig dolgoznak több aspektuson. A Sherlock Holmes: Crimes and Punishmentshez hasonlóan tévesen is megvádolhatunk karaktereket, ha nincs elég nyomunk és nem értelmezzük megfelelően az összefüggéseket. A történet ennek ellenére folytatódni fog. Watson pedig nem fog teleportálgatni a játékban, ugyanis nem lesz jelen.

A Sherlock Holmes: Chapter One valamikor idén jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (itt is mindenhol!), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu