Uncharted: 2021-ben sem debütál a mozikban!

MOZI HÍREK – Az Uncharted filmadaptációja már ki tudja, hogy hányadik alkalommal halasztották el.

Az Uncharted filmesítése lassan a Sony (vagy pontosabban a Sony Pictures) számára olyan lesz, mint amit a játékipar átélt a Duke Nukem Foreverrel – annak bejelentése és megjelenése között jó másfél évtized telt el, és végül a kezeink közé pottyant játék messze nem volt olyan, amit talán elvártunk, így a „mindig fogadj Duke-ra” (Always bet on Duke) gondolatmenet révén itt szépen bukhattunk volna a kaszinóban.

Erre tessék, az Uncharted filmadaptációjával kapcsolatban már kezdtük megszokni, hogy a filmet július 16-ától láthatjuk a mozikban. Nemrég néhány képet is közölt a Sony a fiatal Nathan Drake történetéből, ami igaz, hogy nem ér fel egy előzetessel, de a semminél ez is persze több volt. De nem, ezt a dátumot is szépen kiikszelhetjük: Geoff keighley, a The Game Awards producere a Twitteren közölte, hogy 2021. július 16-a helyett már csak 2022-ben, pontosabban 2022. február 11-én számíthatunk a premierre!

Ez tehát egy újabb több mint fél éves halasztást jelent, ami azért is furcsa, mert elvileg a forgatás már befejeződött, így az Uncharted már a poszt-produkciós (speciális effektek) folyamatánál tart, és emiatt is kifejezetten furcsa volt, hogy a Sony abszolút nem nagyon akart sokat mutatni a régóta várt filmfeldolgozásból, amiben Tom Holland (mostanában Pókemberként láthattuk; ő lesz Drake) és Mark Wahlberg (akiről korábban hallottuk, hogy eredetileg ő lett volna Drake, de túl idős lett azóta… ezért most Sully-t fogja megformálni) lesz a két főszereplő.

Tény, a koronavírus-világjárvány elég keményen rátaposott a filmiparra (ugyanis mostanában nem olyan könnyű csak úgy beülni egy moziba…), de azért ilyen halasztásra már nem számítottunk, főleg annak tükrében nem, hogy most már nincsen szükség a jelenetek forgatására, így az utómunkálatokat akár otthonról is el lehetne végezni…

Úgyhogy ezt már megint nem értjük, de mivel már több mint egy évtizede, hogy a Sony bejelentette az Uncharted megfilmesítését, már csak szomorúan legyinteni lehet. Nos, amúgy a Morbius és a Szellemirtók: Az örökséget is szépen elhalasztották… előbbi október helyett 2022. január 21-én jön, utóbbi pedig június helyett november 11-én érkezik.

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu