Menu

Uncharted: 2021-ben sem debütál a mozikban!

MOZI HÍREK – Az Uncharted filmadaptációja már ki tudja, hogy hányadik alkalommal halasztották el.

Az Uncharted filmesítése lassan a Sony (vagy pontosabban a Sony Pictures) számára olyan lesz, mint amit a játékipar átélt a Duke Nukem Foreverrel – annak bejelentése és megjelenése között jó másfél évtized telt el, és végül a kezeink közé pottyant játék messze nem volt olyan, amit talán elvártunk, így a „mindig fogadj Duke-ra” (Always bet on Duke) gondolatmenet révén itt szépen bukhattunk volna a kaszinóban.

Erre tessék, az Uncharted filmadaptációjával kapcsolatban már kezdtük megszokni, hogy a filmet július 16-ától láthatjuk a mozikban. Nemrég néhány képet is közölt a Sony a fiatal Nathan Drake történetéből, ami igaz, hogy nem ér fel egy előzetessel, de a semminél ez is persze több volt. De nem, ezt a dátumot is szépen kiikszelhetjük: Geoff keighley, a The Game Awards producere a Twitteren közölte, hogy 2021. július 16-a helyett már csak 2022-ben, pontosabban 2022. február 11-én számíthatunk a premierre!

Ez tehát egy újabb több mint fél éves halasztást jelent, ami azért is furcsa, mert elvileg a forgatás már befejeződött, így az Uncharted már a poszt-produkciós (speciális effektek) folyamatánál tart, és emiatt is kifejezetten furcsa volt, hogy a Sony abszolút nem nagyon akart sokat mutatni a régóta várt filmfeldolgozásból, amiben Tom Holland (mostanában Pókemberként láthattuk; ő lesz Drake) és Mark Wahlberg (akiről korábban hallottuk, hogy eredetileg ő lett volna Drake, de túl idős lett azóta… ezért most Sully-t fogja megformálni) lesz a két főszereplő.

Tény, a koronavírus-világjárvány elég keményen rátaposott a filmiparra (ugyanis mostanában nem olyan könnyű csak úgy beülni egy moziba…), de azért ilyen halasztásra már nem számítottunk, főleg annak tükrében nem, hogy most már nincsen szükség a jelenetek forgatására, így az utómunkálatokat akár otthonról is el lehetne végezni…

Úgyhogy ezt már megint nem értjük, de mivel már több mint egy évtizede, hogy a Sony bejelentette az Uncharted megfilmesítését, már csak szomorúan legyinteni lehet. Nos, amúgy a Morbius és a Szellemirtók: Az örökséget is szépen elhalasztották… előbbi október helyett 2022. január 21-én jön, utóbbi pedig június helyett november 11-én érkezik.

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu