Menu

Cillian Murphy James Bond-esélyei nőttek most, hogy vége a Birmingham bandájának

MOZI HÍREK – A hatodik évaddal lezárult a Birmingham bandája, így a sármos és macho Cillian Murphy ismét képbe került, hogy lesz a következő 007-es.

A Birmingham bandája (Peaky Blinders) brit gengszterdráma rajongói elszomorodtak, amikor megtudták, hogy a show következő hatodik évada az utolsó lesz. De ami veszteség volt a Peaky Blinders számára, az végül akár a MI6 nyeresége lehet. A bukmékerek szerint Cillian Murphy, a Birmingham bandája főszereplőjének esélyei hatalmasat nőttek azzal kapcsolatban, hogy ő lesz a következő James Bond, miután már nem kötődik a sorozathoz.

A hollywoodi nézőközönségnek talán nehéz lehet Murphyt a következő 007-ként elképzelni, mivel a színész félelmet keltő Batman-főgonosz: Jonathan Crane, vagyis Madárijesztő szerepében ismerhettük meg a The Dark Knight trilógiában. A Peaky Blinders előtt Cillian Murphy csendes, nem fenyegető férfiakat játszott, akik inkább intellektusban, mint nyers erőben utaztak, illetve emlékezetes volt még a 28 nappal később című zombis horrorfilm főszerepében is.

Pontosan emiatt volt először kétséges, hogy a Birmingham bandája sorozatában ő lenne majd Thomas Shelby, Steven Knight showrunner eleinte Jason Stathamot akarta. Tommy a Peaky Blinders banda tüzes, karizmatikus vezetője, volt katona, aki készen áll az öklével, mint a beszéddel. Knight elmondása szerint már úgy döntött, hogy Jason Statham akciósztárt alakítja Tommyként, amíg Murphy szövege meg nem változtatta véleményét. Steven Knight így mesélt az esetről:

“LA-ben találkoztam [Jason Stathammal és Cillian Murphy-val], hogy beszéljünk [Tommy Shelby] szerepéről, és először Jason mellett döntöttem. Ennek egyik oka az volt, mert fizikailag a szobában Jason az Jason. Cillian, amikor először találkozol vele, akkor nem ‘Tommy, nyilván, de elég hülye voltam, hogy ezt ne értsem meg. Utána küldött nekem egy sms-t, és csak ennyit írt bele:’ Ne feledd, én színész vagyok. ‘ Ami tényleg totálisan így van, mert ő át tudja alakítani önmagát. Ha az utcán találkozol vele, akkor teljesen más ember. ”

Knight belső ösztöne helyesnek bizonyult. Tommy Shelby lett Murphy nagy áttörése, lévén a rajongók is egyetértenek abban, hogy a színész kezdettől fogva viszi a Burningham bandája franchise-t. Bár a sorozat véget érhet, Knight arra utalt, hogy a sorozat “más formában” folytatódik, és ezt tovább is részletezte “A karantén sajnos megváltoztatta terveinket. De mondhatom, hogy a tervem kezdettől fogva a Peaky egy filmmel ér majd véget. Ez fog történni. ” Tehát úgy tűnik, hogy valamikor a jövőben mindenképpen kapunk egy Peaky Blinders filmet, amely akadályozhatja Murphy 007-es szereplését.

Bár a Peaky Blinders vége felszabadította Cillian Murphyt Bond szerepének folytatására, a Daniel Craig visszavonulása után továbbra is a másik esélyes a titkos ügynök szerepére továbbra is Tom Hardy marad. Ironikus módon Hardy a Birmingham bandájában is megjelenik, mint Alfie Solomons gengszter, és nem ez lenne az első eset, amikor Alfie Tommy Shelby orra alól elsöpör egy hatalmas lehetőséget.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu