Priyanka Chopra nem fog bunyózni a következő Mátrix filmben

MOZI HÍREK – Priyanka Chopra színésznő néhány részletet elárult a Mátrix folytatásában lévő titokzatos szerepéről.

A Matrix 4-ről – amelyről nemrégiben kiderült, hogy csak Mátrix lesz az új cím – még nem sokat tudni, a cselekmény részletei jelenleg teljes rejtélynek számítanak. Amit viszont tudunk, az az, hogy a folytatásban számos új arc jelenik meg. Priyanka Chopra az egyikük, a színésznő elárulja, hogy bár lehet, hogy egyik akciósorozatban sem vesz részt közvetlenül, szerepe minden bizonnyal meglepő lesz. Amikor megkérdezték, hogy verekedni fog-e a filmben, csak ennyit válaszolt:

„[Nevet] Nem. Nem tudok sokat mondani, de olyan a karakterem, amire nem számítanak. Annyit elárulhatok, hogy befejeztem a forgatást, és ez volt az első film, amelyet a karantén után készítettem, és soha nem éreztem magam biztonságosabbnak a forgatáson.”

Priyanka Chopra rajongói kétségtelenül csalódottak lesznek, amikor megtudják, hogy nem vesz részt olyan jelenetekben, amelyekben rúgni, ütni vagy a levegőben pörögni fog, miközben kikerüli a golyókat.

Az, hogy Chopra karaktere hogyan illeszkedik a Matrix 4-be, korántsem az egyetlen kérdés, mely a fejünkben lehet, ha a sci-fi franchise folytatását illetően. A visszatérő Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss mellett Matrix Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Max Riemelt, Eréndira Ibarra, Andrew Caldwell, Brian J. Smith és Ellen Hollman is szerepelne majd, de legtöbb színészről még most sem tudjuk, hogy kiket alakítanak.

„A forgatókönyvre az volt a reakcióm, hogy: „Hű, az embereknek nagyon tetszeni fog. Ez nekem is tetszik.” – nyilatkozta nemrég Yahya Abdul-Mateen II. „Az emberek nagyon szeretik ezt.” Különböző és ugyanaz, tudod, egyszerre. Ez egy nagyon-nagyon intelligens keveréke annak, amit akarunk, és amit nem biztos, hogy tudunk. ”

Eközben Neil Patrick Harris nemrégiben elárulta, hogy bár a Matrixban csak kis szerepe van, a legtöbbet szeretné kihozni belőle. „Örültem neki, hogy bármilyen minőségben, de szerepelhetek benne.” – nyilatkozta a színész.

Keanu Reeves, aki ismét Neo szerepét alakítja a Mátrixban, néhány részletesebb betekintést tárt fel arról, hogy mire számíthat a közönség, amikor újra csatlakozik, és a színész nemrégiben sok-sok dicsérettel halmozta el Lana Wachowski rendezőt.

„Van egy csodálatos rendezőnk, Lana Wachowski, és ő írt egy gyönyörű forgatókönyvet, amely szerelmi történet, igazán inspiráló.” – mondta a közelmúltban Reeves. „Ez egy másik verzió, felhívás az ébredésre, és remek akciójelenetek vannak benne.”

A megjelenési dátumokkal kapcsolatos ritka, jó hírnek számít, hogy a Matrix a tervek szerint a vártnál több hónappal is korábban kerül a mozikba, a Warner Bros.-ban történt közelmúltbeli átalakításnak köszönhetően, amely 2022. április 1-jétől 2021 december 22-ig tart. Digitálisan az Egyesült Államokban, az HBO Max-en, egy hónapig, ugyanazon a napon kerül a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu