Menu

Kiszivárgott a Dying Light 2 gyűjtői kiadása?

Nos, ilyet is ritkán látunk: egy – jelenleg! – megjelenési dátummal nem rendelkező, többször is elhalasztott játék esetében a gyűjtői kiadás tartalma kiszivárgott…

A Dying Light 2-ről legutóbb azt írtuk, hogy állítólag a Techland fejlesztői a Discordon azt írták: hamarosan több izgalmas hírük lesz a játékukkal kapcsolatban, és ez idén fog bekövetkezni, talán heteken belül, ugyanis egy játék esetében nem olyan gyakori, hogy már most tudjuk a gyűjtői kiadás tételeit, holott konkrét megjelenési dátumról nem tudunk semmit sem.

A lent látható kép egy cseh forgalmazó weboldalán bukkant fel, és a múlt idő itt teljesen jogos, ugyanis azóta már eltávolították a Dying Light 2 Collector’s Edition kilistázását. A kép szerint egy gyűjtői dobozban találhatjuk majd a játék lemezes kiadását (továbbra is csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re…?!), de vannak UV-s matricák, egy UV-s zseblámpa, egy művészeti könyv, egy steelbook, egy titkos helyeket megmutató térkép, továbbá egy miniszobor is a kb. 210 eurós (kb. 76-77 ezer forintos) pakkban (és ebben az a tetszetős, hogy főszereplőnk parkour segítségével igyekszik megszabadulni a zombihadtól, amik most már napközben is veszélyesek lehetnek, ha hihetünk a Techlandnek).

Ha ilyen információja van egy forgalmazónak, akkor a Techland valamire készülhet, kivéve, ha egy elavult pakkot láthatunk. (Kétkedni nem árt, pláne mostanában!) Márpedig, ha ez nem egy elavult csomag, akkor ez azt jelenti, hogy a lengyel csapat (amiből 22 év után Pawel Selinger távozott, és az ő művészeti irányzata jelentős hatással volt a Dying Light 2-re) valamit tényleg tervezhet, és ennek itt is volna az ideje, mert nagyon régóta a sötétben tapogatózunk, ami nem a legjobb helyzet.

A Dying Light 2 remélhetőleg idén meg fog jelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. (Korábban megerősítették, hogy a next-gen konzolokra is készül a Dead Island koncepcióját a Warnerhez áttoló Techland, ami a folytatást elvileg saját maga fogja kiadni…)

Forrás: DualShockers

dying light 2

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu