Kiszivárgott a Dying Light 2 gyűjtői kiadása?

Nos, ilyet is ritkán látunk: egy – jelenleg! – megjelenési dátummal nem rendelkező, többször is elhalasztott játék esetében a gyűjtői kiadás tartalma kiszivárgott…

A Dying Light 2-ről legutóbb azt írtuk, hogy állítólag a Techland fejlesztői a Discordon azt írták: hamarosan több izgalmas hírük lesz a játékukkal kapcsolatban, és ez idén fog bekövetkezni, talán heteken belül, ugyanis egy játék esetében nem olyan gyakori, hogy már most tudjuk a gyűjtői kiadás tételeit, holott konkrét megjelenési dátumról nem tudunk semmit sem.

A lent látható kép egy cseh forgalmazó weboldalán bukkant fel, és a múlt idő itt teljesen jogos, ugyanis azóta már eltávolították a Dying Light 2 Collector’s Edition kilistázását. A kép szerint egy gyűjtői dobozban találhatjuk majd a játék lemezes kiadását (továbbra is csak PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re…?!), de vannak UV-s matricák, egy UV-s zseblámpa, egy művészeti könyv, egy steelbook, egy titkos helyeket megmutató térkép, továbbá egy miniszobor is a kb. 210 eurós (kb. 76-77 ezer forintos) pakkban (és ebben az a tetszetős, hogy főszereplőnk parkour segítségével igyekszik megszabadulni a zombihadtól, amik most már napközben is veszélyesek lehetnek, ha hihetünk a Techlandnek).

Ha ilyen információja van egy forgalmazónak, akkor a Techland valamire készülhet, kivéve, ha egy elavult pakkot láthatunk. (Kétkedni nem árt, pláne mostanában!) Márpedig, ha ez nem egy elavult csomag, akkor ez azt jelenti, hogy a lengyel csapat (amiből 22 év után Pawel Selinger távozott, és az ő művészeti irányzata jelentős hatással volt a Dying Light 2-re) valamit tényleg tervezhet, és ennek itt is volna az ideje, mert nagyon régóta a sötétben tapogatózunk, ami nem a legjobb helyzet.

A Dying Light 2 remélhetőleg idén meg fog jelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. (Korábban megerősítették, hogy a next-gen konzolokra is készül a Dead Island koncepcióját a Warnerhez áttoló Techland, ami a folytatást elvileg saját maga fogja kiadni…)

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu