Két bejelentetlen játékkal támadhat idén az Xbox Game Studios?

A gyorsan bővülő Xbox Game Studios (amihez az év során csatlakozni fog a Zenimax, így a Bethesda összes stúdiója is) az idei évre meglepetésekkel készülhet.

Dave Morgan, egy narratíváért felelős rendező a LinkedIn profilján azt írta, hogy egy nagy, még fejlesztés alatt álló, nyílt világú AAA projekten dolgozik, írja a The Gamer. Aztán a 2018-ban az Xbox Game Studios kötelékéhez csatlakozott Compulsion Games (ők fejlesztették korábban a Contrastot, illetve a We Happy Few-t) LinkedInjén is meg lett említve egy új játék, ugyanis ehhez kerestek egy írót. A jellemzés szerint problémás témákkal szeretne a Compulsion foglalkozni, miközben a karakterek magával ragadóak, emberi hibákkal rendelkezőek, és közben keverik a sötétséget a humorral, ezért pedig a stúdió úgy véli, hogy nehéz a játékaikat megírni.

Jez Corden a Windows Centraltól pedig azt mondta nemrég egy Xbox Two podcasten (https://youtu.be/0BlTOaukG30), hogy „legalább kettő” nagy játék fog megjelenni az Xboxtól, ami hivatalosan még nincsen a listájukon. Ezt pedig érdemes komolyan venni, mert már áprilisban volt szó pletyka szintjén arról, hogy egy új Microsoft stúdió az Unreal Engine 4-et használva egy új Perfect Darkot hoz létre több fegyverrel, kütyüvel, és egy kamerás megfigyelő rendszerrel. Ezt aztán a redmondi cég decemberben, a The Game Awards során be is jelentette.

Ilyen meglepetésekre pedig szükség is lesz Phil Spenceréknek, ugyanis a hétvégén komolyan kihúzták a gyufát. Miközben bejelentették a februári Xbox Live Games With Gold címeket (a PlayStation Plus februári kínálatáról szerdán délután fogunk beszámolni, de az egyik cím már biztos!), szerették volna felemelni az 1/3/6 havi előfizetési díjakat, miközben a koronavírus-világjárvány miatt mindenki le van égve. Ezért meghátráltak, és bejelentették, hogy a free-to-play címekhez nem fog kelleni az előfizetés. (Erről részletesebben is beszámoltunk.)

Vajon mire készülhet a Microsoft? Legkésőbb nyáron megtudjuk, már ha lesz E3, de annak esélye jelenleg finoman szólva is haloványnak tűnik…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu