Menu

Megvan a Dragon Age 4 helyszíne!

A BioWare új művészeti könyve megerősítette, hogy a Dragon Age 4 pontosan hol is fog játszódni.

A Dragon Age 4-ről a BioWare és az Electronic Arts nem nagyon beszél. (Pláne nem a BioWare, amitől a bejelentés óta eltávozott néhány veterán!) A játék készül a háttérben, de azért eközben a kiadó szeretné, ha az eredeti kiadásában (amit ne kerteljünk: félkészen adtak ki…) megbukott Anthem új verziója pénztermelő lenne az évenkénti sportjátékok Ultimate Team pénznyomtató módjai mellett.

A Dragon Age következő részének helyszínét a BioWare új művészeti könyve, a BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development (magyarul BioWare: 25 évnyi játékfejlesztés történetei és titkai) erősítette meg – a könyvet itt találhatjuk az Amazonon. Ebből kifolyólag a Dragon Age következő részének helyszíne Tevinter lesz. Az Eurogamer szerint ezt a következő, könyvből vett idézet erősíti meg: „A régóta várt Dragon Age: Inquisition folytatása […] Tevinterbe viszi el a játékosokat, ahogy az Inquisition és a Trespasser fenyegető eseményei örökre megváltoztathatják Thedas-t.”

A Dragon Age 4 eredetileg Joplin kódnév alatt kezdte életét még 2015-ben (tehát nem sokkal a Dragon Age: Inquisition után, mivel ez 2014-ben jött ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra), de a Mass Effect: Andromeda és az Anthem állapota miatt az ezen dolgozó csapatot áthelyezték erre a két játékra. Az Electronic Arts és a BioWare 2018 októberében ignorálta a Joplint, mivel ez az élő szolgáltatásos (live service) modellt nem alkalmazta, és ebből nem származott volna további bevétele a kiadónak. Az új, jelenlegi koncepció Morrison néven fut… az Anthem forráskódjára építve, élő szolgáltatásos komponenssel.

A Dragon Age 4-re valószínűleg még várnunk kell legalább egy évet, mert nem tűnik reálisnak az, hogy az Electronic Arts 2021 végén kidobja, feltehetőleg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, és PC-re. Talán az idei EA Play Live során többet is megtudhatunk erről.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu