Menu

Milestone-hírek: előrendelhető a Supercross 4, next-gen kiadást kapott a RIDE 4 [VIDEO]

Mind a két játék már becélozta a PlayStation 5-öt, az Xbox Series S-t és az Xbox Series X-et.

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 már előrendelhető minden platformon (PlayStation 5, Xbox Series, Steam, PlayStation 4, Xbox One). Konzolon megint lesz Special Edition, PC-n nem. Az előrendelői bónuszok az alapkiadás esetében a Customization Pack Patriot lesz, míg a Special Edition ezen túl három napos korai hozzáférést biztosít a season pass és a Customization Pack Neon mellett. Tehát PC-n nincs lehetőség korai játékra, helyette 10%-os előrendelői kedvezmény jár.

Az új videóban az új funkciókat is megmutatja a Milestone: új karrier mód skillfával, új Compound sziget, pályatervező, testreszabhatóság. A Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 március 11-étől lesz elérhető PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. Az egy csütörtöki nap, így feltehetőleg nyolcadikától lesz a konzolos Special Edition révén hozzáférés a több pénzt fizetőknek. A harmadik részről itt volt szó részletesebben.

A RIDE 4 megjelent PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Akinek már megvan a játék PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, frissíthet a next-gen kiadásra. A PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés április 30-áig működik, az összes megvásárolt DLC-vel együtt. Xbox One-on a Smart Delivery rendszer segítségével automatikusan a konzolhoz illő kiadásnak ülhetünk neki. Akár 4K felbontáson, 60 FPS-sel fut a játék a next-gen konzolokon, 20 motoros eshet egymásnak a pályákon, és a PlayStation 5-ön a DualSense haptikus visszajelzése a gáz, a fék és a vibráció hármasát át fogja adni. Az SSD csökkenti a töltési időt, a textúrák gyorsabban elénk jutnak, és a versenyek előtt sem kell annyit várni. Persze vezetni tudni kell – a játék el is várja tőlünk.

A RIDE 4-ről korábban már volt szó volt itt, ugyanis ez a játék kicsit halasztott a next-gen verziókkal.

Forrás: Magnew sajtóközlemények

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu