Menu

The Medium: már az Xbox Series S is lenyűgözte a fejlesztőket [VIDEO]

A csapat nem hitte el, amikor rájött, hogy nem az Xbox Series X-en játszanak, hanem csak az Xbox Series S-en.

Az Observer, a Layers of Fear, illetve a Blair Witch fejlesztői a The Mediumon dolgoztak (most már talán jogos a múlt idő, mert nincs olyan messze a megjelenés, amit ők is egyszer elhalasztottak), és Jacek Zięba a VG247-nek adott interjújában meglepett minket. A The Medium producere ugyanis azt mondta, hogy az Xbox Series S-en egy hete vitte végig a játékot, és le volt nyűgözve, mert azt hitte, hogy „a nagytesón” játszott. Persze az Xbox Series S nem támogat 4K felbontást (csak 1440p-t, de azt sem éri el mindegyik játék – inkább a 1080p tűnik standardnak mostanság…), és azért grafikailag sem olyan erős, ugyansi az Xbox Series X nála kétszer erősebb, ám a játékélmény megegyezik a két Xbox Series modellen.

Wojciech Piejko, a vezető tervező hozzátette, hogy a grafika ettől függetlenül jó lett, mert a művészeti stílusuk annyira királyul lett összerakva, és neki is tetszik az. Alacsonyabb felbontáson láthatjuk ezt az Xbox Series S-en, de szerinte is megegyező élményt fogunk kapni, mint az Xbox Series X-en. Zięba még elmondta, hogy ennek a kicsi doboznak az architektúrája egyszerűen remek. (Ebben azért van valami igazság: az Xbox Series S nem valami nagy, de aki nem akar kiemelkedő grafikát – mert mondjuk nincs 4K-s tévéje… – megelégedhet az olcsóbb, belépőmodellel is.)

A The Medium első tizennyolc percét az IGN jóvoltából megtekinthetjük. Ezt Xbox Series X-en rögzítették, 4K felbontáson, és remélhetőleg a nyitó jelenet fényerejét csökkenteni fogják. Még van rá idejük: a The Medium január 28-án érkezik Xbox Seriesre és PC-re (és egy erősebb gépre lesz itt szükség – az SSD-t is már erősen javasolják például), de az Xbox Game Passon is ott lesz. PC-n sugárkövetést is kapunk többek között.

Most már csak nem halasztja el a Bloober Team.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu