Platinum 4: kisebb lesz a PlatinumGames ötödik bejelentése

Négy helyett öt bejelentése lesz a PlatinumGamesnek, de a rajongóknak ez is tetszeni fog.

A PlatinumGames az utóbbi időszakban függetlenedett (a The Wonderful 101 Remasteredet is például ők maguk adták ki, és itt kivételes eset volt, hogy a Nintendo feláldozta az exkluzivitást, és így az eddig csak Wii U-n elérhető Hideki Kamiya-játékot a PlayStation 4-en, a Nintendo Switch-en, és PC-n is megtalálhatjuk már), és a kínai techgigász Tencent is befektetett a japán stúdióba.

Kamiya (aki mostanában a Project G.G.-n dolgozik, de a Bayonetta 3-at is felügyeli, ugyanis utóbbi IP-jének létrehozásában kiemelt szerepe volt) a VGC-nek azt mondta, hogy az ötödik, „Bonus Stage” bejelentés a Platinum 4-ből méretileg kisebb lesz, de a rajongóknak ugyanakkora örömet fog okozni. Kamiya azt mondta, hogy a PlatinumGames a megfelelő időpontban szeretné leleplezni ezt, de azt már most elárulhatja, hogy ez a projekt mindig is a „Platinum-kvartett” része volt, így az elvárások sem lesznek olyan alacsonyak iránta. Hozzátette, hogy ezen már jó ideje dolgozik a stúdió, és bár eredetileg 2020-ban bejelentették volna ezt, átírták Platinum 4 weboldalán 2021-re.

Kamiya szerint korábban szerették volna leleplezni az ötös számú bejelentésüket, de a koronavírus-világjárvány az ő terveiket is alaposan felborította, és ő is tudja jól, hogy ez gyakori kifogás, de reméli, hogy amikor már szóba jöhet a kérdéses bejelentés, mosolyogni fognak a rajongók, akik akár azt is mondhatják, hogy „ah, imádjuk a Platinumos srácokat”. Végül kifejezte, hogy ha sorrendbe kellene tenni az öt bejelentés (és az amögött rejlő tartalom) méretét, akkor ezt kisebbnek nevezné.

Gyorsan összefoglaljuk, mik voltak az eddigi bejelentések: 1 – The Wonderful 101 Remastered; 2 – a PlatinumGames önkiadásra vállalkozik a Project G.G.-vel; 3 – tokiói stúdiót nyitott a PlatinumGames (élő szolgáltatásos fókusszal); 4 – áprilisi tréfa. (És ezért lett a négyből öt bejelentés.) Hamarosan megtudjuk akkor, hogy mire készülnek Kamiyáék.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu