Halo Infinite: a cél, hogy PC-n a legprofibb legyen!

A 343 Industries eléggé magasra helyezte a lécet – ezt azért nem lesz olyan egyszerű megvalósítaniuk…

A Halo Waypointon felbukkant az első havi poszt a 343 Industriestól – a csapat korábban bevállalta, hogy gyakrabban fognak híreket közölni az eredetileg Xbox Series-nyitócímként tervezett, de aztán idén őszre eltolt új Master Chief-kalanddal kapcsolatban. A posztban David Price, a vezető fegyvertervező azt mondta, hogy egy külön csapatuk van csak arra, hogy a PC-s irányítás a kategóriában egyeduralkodó legyen. A belsős profi csapatukon túl a felhasználói kutatásban részt vevő partnerekkel is dolgoznak, hogy elegendő adatuk legyen a PC-s verzió funkcióinak megtervezéséhez.

A lécet magasra tették: a Halo Infinite PC-s portjának az a célja, hogy csúcskategóriás játékélménnyel rendelkezzen, ami legalább olyan jó lesz, mint amit más lövöldözős játékokban átélhettünk már PC-n. Ebben Price szerint hatalmas segítség az is, hogy a Halo: The Master Chief Collection PC-n is jelen van, mert így egy élő [szolgáltatású] Halo-játék esetében szinte azonnal visszajelzéseket kaphatnak a játékosoktól.

Quinn DelHoyo, a vezető sandbox tervező szerint egy olyan csapatuk van, ami kizárólag a PC-s élményekre fókuszál, és a „homokozós” csoport a PC-s csapattal olyan funkciókat és rendszereket épít fel, hogy a PC-sek elvárásait teljesíteni tudják, miközben azok platformnatívnak tűnjenek és érződjenek. Kiemelte, hogy a Halo Infinite PC-s verziója nem lesz csak egy port, mert napi szinten PC-n játsszák Master Chief új sztoriját. Nem csak kontrolleren tűnik jónak (ez már két évtizede így van), hanem figyelembe veszik a natív egér-, és billentyűzettámogatást.

A Halo Infinite tehát idén ősszel fog megjelenni Xbox Series X-re, Xbox Series S-re, Xbox One-ra (Smart Delivery-támogatással), illetve PC-re (és itt is biztosra vehetjük, hogy a Microsoft Store mellett a Steamen is megtalálhatjuk majd a játékot). Nem véletlenül mondta Phil Spencer, az Xbox-vezér, hogy a 2020 végi játékkínálat helyett 2021 végére összpontosít a Microsoft is…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu