Menu

Final Fantasy VII Remake Part 2: a cél a meglepetés

Még azokat is meg akarja lepni a Square Enix, akik az eredeti PS1-es verzióval is játszottak.

A Final Fantasy VII Remake már jó egy éve, hogy megjelent PlayStation 4-re, így hamarosan lejár az exkluzivitás, így nem lenne nagy meglepetés, ha az Xbox Series vagy a PC is megkapná az eredetileg 1997-ben megjelent Final Fantasy VII újragondolt kiadásának első szegmensét. Most viszont Yoshinori Kitase, a remake producere, illetve Naoki Hamaguchi, a társrendező a CEDEC-konferencián szólalt fel, és az ottani beszédekből Kitase mondanivalóját lefordították a Twitteren.

Kitase szerint azok, akik az eredeti „hetes végső fantáziával” játszottak, tudják, hogy mi fog történni a sztoriban, miközben kíváncsiak a rájuk váró eseményekre is. De mivel tudják a történet körvonalait, lehetősége adódik a Square Enixnek, hogy valami olyasmit hozzanak össze, amit a tapasztaltnak is nevezhető játékosok elvárnak, de eközben mégis lehetőségük lesz meglepni őket, és akár az elvárásaikat is túlteljesítheti a japán csapat. Az eredeti játékkal a birtokukban ha a kérdéses elemeket megfelelően tudják kifejezni, akkor a játékosok valami jóra számíthatnak.

Kitase hozzátette, hogy ezt a gondolatmenetet a Final Fantasy VII Remake Part 1-ben is már megtették. Szerinte azok, akik ezzel játszottak, már sejthetik, hogy a folytatás (vagy inkább a következő szegmens…?) milyen lesz majd. A producer azt mondta, hogy egy olyan játékot akarnak megvalósítani, ami a rajongók elvárásait túlszárnyalja, de eközben meg tudják velük lepni őket, persze jó értelemben.

A Final Fantasy VII Remake Part 2 jelenleg nem rendelkezik megjelenési dátummal, és azt sem tudjuk, hogy ez PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, esetleg mindkét generációra készül-e. (Ha cross-gen lesz, akkor esélyes, hogy az első részből is megvalósítanak egy PlayStation 5-ös portot, és ha Xboxra is kiadja a Square Enix, akkor pedig az Xbox Series duó sem fog kimaradni…)

A Square Enix ezzel a játékkal (epizóddal…?) kapcsolatban még erősen titkolózik. Még talán az sem tudják, hogy mennyi részre lesz szükségük!

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu