Judgment: cross-genné válik a Yakuza spin-off [VIDEO]

Három új platformra készül a SEGA és a Ryu Ga Gotoku (Yakuza) Studio alkotása – ebből az egyik meglepő lehet.

A kiadó és a fejlesztő megerősítette, hogy véget ér a Japánban Judge Eyes néven megjelent játék PlayStation 4-exkluzivitása, ugyanis egy next-gen verzió készül belőle. A Judgment ugyanis PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, és valamelyest szokatlan lépésként Google Stadiára is meg fog jelenni április 23-án 40 dolláros (euróból számítva ~15 ezer forintos) áron.

Az újrakiadott verzió 60 FPS frame rate-tel, megrövidített töltési időkkel, továbbá az összes eddig megjelent DLC-vel rendelkezik majd. A nyugati verzióból a PlayStation 5 és az Xbox Series is kap lemezes kiadást, de az ázsiai régió és Japán csak a PS5-ös verzióból kap fizikai megjelenést. Akinek már megvan PlayStation 4-re a játék, fizethet újra: nincs mód az elmentésünk átemelésére és a frissítésre…

A SEGA sajtóközleménye szerint a Judgment az új hardver adta lehetőségeket ki fogja használni, ezért jobb látványvilággal rendelkezik majd a már említett 60 FPS-en, a rövidebb töltési időkön és a DLC-ken kívül. A The Hollywood Reporter az egyik legjobb, nem TV-s bűnügyi drámának nevezte a játékot, ami 2018 végén Japánban, 2019 júniusában pedig a nyugaton is megjelent. A remasterelt (újrakiadott…) változat ugyanaz az akció-thriller marad, mint az eredeti.

Takayuki Yagamit irányítjuk a játékban, aki ügyvédből lett magánnyomozó. Egy rejtélyes sorozatgyilkosság körüli eseményeket vizsgálja partnerével, Masaharu Kaitóval, aki pedig a yakuzából lépett ki, maga mögött hagyva az alvilágot. Yagaminak Kamurocho bűnözőin kell átmarakodnia magát, hogy az igazságra fényt deríthessen, de ez fájdalmas feladat lesz. A Yakuza-spinoff a franchise-ra jellemző utcai harcokat sem hagyta ki, de a mellékküldetések, illetve a komkusnak szánt minijátékok is megtalálhatóak a Judgmentben, ahol a gyanúsítottakat követnünk kell, és a nyomok megtalálása is szükséges lesz a korrupcióval átitatott világban.

Szóval a Judgment next-gen verziója április 23-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és Google Stadiára (a Stadia ma még felbukkan a hírekben!). Miért nincs PC-s verzió? A Google fizetett a SEGÁnak a Stadia időzített exkluzivitásáért

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu