Cyberpunk 2077: az összes jármű felbontását sem bírja [VIDEO]

A CD Projekt RED játéka még mindig stabilitási gondokkal küzd, igaz, ilyen felhasználói tesztre nem biztos, hogy gondolt a lengyel stúdió…

A Redditen keyvisuals bemutatta, hogy a Cyberpunk 2077 nem bírta a strapát: egy miniparkolót láthatunk a lenti videóban, ahol egy robbanás hatására a teljes járműpark felrobbant, ami annyira sok volt a lengyelek belső nézetes kalandjának, hogy elszállt, mint a győzelmi dal – és egy PlayStation 5-ön futott a játék, úgyhogy „volt vas alatta” rendesen. Bár látványos, ahogy minden lángra kap, a Cyberpunk 2077 terhelésben még tudna hová fejlődni, és ez bizonyíték is rá.

A PC-seknek van itt egy olyan mod is, ami segíthet az audió kiegyensúlyozásában. Más fogalmazással élve: ez a 11 GB-os mod a NexusModson egy szintre lövi be a hangerőt, hogy ne legyen egyszer egy hanghatás túl hangos, a másik pedig olyan halk, hogy alig vesszük észre. Persze, ez a megoldás nem hozza elő az elveszett, hiányzó hangfájlokat, de a közel nyolcszáz normalizált fájl segítségével legalább hangok tekintetében korrektebb élményben lehet részünk. Akár a Google Drive-ról is lehúzhatjuk a csomagot. Azért a harcok alatt hallható zene hangos maradt, de ezt leszámítva jó ötlet lehet igénybe venni Floyd2099 modját.

Amúgy korábban írtunk arról, hogy a PlayStation 4-en és a PC-n biztonsági rés maradt a Cyberpunk 2077-ben, ugyanis bizonyos DLL fájlok révén illetéktelen kezekbe juthat a konzolunk vagy a PC-nk, és emiatt a CD Projekt RED azt javasolta, hogy csak megbízható helyekről töltsünk le modokat a játékhoz. Már akkor is azt mondtuk, hogy valószínűleg a hét végére ezt a hibát is kiküszöbölik. És lám, így is lett. Megjelent az 1.12-es hotfix (ami 14 MB, nem valami vészes), ami megszünteti a biztonsági rést, és így nincs lehetősége másoknak akár az elmentéseinkből kiindulva a távolból kódot futtatni a gépünkön.

Úgyhogy legalább ettől már nem kell tartani. Tegyük fel az 1,12-es frissítést, és onnantól nem lehet probléma.

Forrás: DualShockers, PCGamer, WCCFTech

Blowing up every vehicle (crashes the game) from r/cyberpunkgame

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu