Hitman III: még várni kell az előző rész helyszíneire PC-n

Az IO Interactive elképzelése jó volt, de a megvalósítás nem történt meg időben – legalább a dán stúdió tudja, hogy mit kell tennie.

A Bérgyilkosság világa-trilógia (World of Assassination) utolsó felvonása már több mint két hete megjelent, és termeli a profitot, mert a fejlesztési költségeket már visszahozta a játékot önkiadó IO Interactive (meg azért az Epic Games Store-exkluzivitás révén pénzt is kaptak Tim Sweeney cégétől). De valami hiányzik belőle: egészen pontosan a Hitman II helyszíneiről beszélünk – az ígéretek ellenére a 47-es ügynök előző kalandjainak helyszínei nem érhetőek még el a játékban.

A PC-sek helyzete azért bonyolultabb, mert a Hitman II Steamre jött ki, a Hitman III pedig az Epic Games Store-ra. Az utóbbi platformon meg a dán csapat megpróbálta kedvezménnyel újra eladni a Steamen már megvett játékot, de ez sem volt jó elképzelés. A Hitman III „ismert hibáit” listázó oldal új témával frissült, nem véletlenül: a Hitman II helyszíneit még mindig nem lehet áttolni a harmadik részbe PC-n. (PlayStationön és Xboxon ez gond nélkül ment, még a konzolgenerációs frissítéssel is…)

A Hitman III megjelenésén dolgozott az IO Interactive, de eközben figyelembe vette a felvetett megoldást, hogy a PC-seknek lehetőségük adódjon a játékba beültetni az előző epizód területeit, ha már megvan nekik a kopasz bérgyilkos reboot-trilógiájának utolsó fejezete. Már megvan a megoldásuk, amit szeretnének olyan robusztussá tenni, amennyire ez lehetséges. Mihamarabb meg is fog jelenni az elképzelésük, és az ígéretük szerint legkésőbb február végéig (tehát három héten belül) már a PC-s importálás is működni fog. Később közlik a további lépéseket.

Van még három hiba: a játékosok a szerverről való lekapcsolódás miatt nem tudnak teljes mesteri fokozatot elérni az adott helyszínen, mert XP-t vesztenek, de közben a kihívások teljesítettként bukkannak fel (erre még nincs megoldásuk); a Requiem Pack elérhetőségén dolgoznak már; és a trófeák/achievementek nem nyílnak meg, hiába teljesítik az elvárásokat (és ennek kijavításán is dolgoznak).

Rögös rajt a PC-s boltváltás miatt…

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu