Új Zelda-projekten dolgozik a Grezzo?

A stúdió neve önmagában nem mondhat sokat, de lehet, hogy a japán csapat valami nagyra készül.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D.  Luigi’s Mansion. (Ezek mind 3DS-en.) Ever Oasis, Tri Force Heroes, The Alliance Alive. Csak néhány játék, amin a Grezzo dolgozott. Legutóbb ők voltak a felelősek a The Legend of Zelda: Link’s Awakeningért, ami a Game Boyra megjelent eredetit fantasztikusan gondolta újra a Nintendo Switch-en. És most álláshirdetéseik révén valami újra készülhetnek. Vagy… a Link’s Awakening remake-ből kiindulva valami régi-újra?

A Nintendo Everything arról tudósít, hogy a Grezzo most egy új projekthez keres embereket. Ez a játék a Unity engine-en fut, középkori, illetve stílusos lesz, ám nem lesz fotorealisztikus. Programozókat, kezelőfelületért, illetve az effektekért felelős tervezőket keresnek a projekthez, ami a Unity mellett a VisualStudiot, a gitet, a redmine-t, illetve a jenkinkst használja. A kezelőfelületes illető a menü mellett a kezelőfelületen is dolgozni fog.

Ha a Grezzo előző játékára gondolunk, akkor eszünkbe is jutott egy lehetséges alany, amit feldolgozhat a japán team: a The Legend of Zelda: Minish Cap a Game Boy Advance-on például kifejezetten korrekt opció lehet a felújításra – a GB-Switch átültetés is bejött a Link’s Awakening esetében, és a GBA-Switch átdolgozás már könnyebb kiindulópontot adhat a látványvilág tekintetében. A másik alternatíva a Zelda IP-n belül a Nintendo Wii-re megjelent The Legend of Zelda: Skyward Sword lehet. Az sem törekedett hiperrealisztikus látványvilágra, így az is megfelelne a Grezzo álláshirdetéses jellemzésének. Harmadik opcióként értelemszerűen az új IP-re gondolnánk – lehet, hogy a Grezzo valami teljesen eredetit csinálhat. Ennek is ott van a lehetősége, nem szabad elhanyagolni ezt a gondolatmenetet sem.

Akármin is dolgozik a Grezzo, biztos, hogy még sokat kell várnunk rá, ugyanis a Nintendo általában (de nem mindig – lásd Metroid Prime 4, Bayonetta 3…) akkor jelent be valamit, ha az erősen tart a fejlesztés vége felé…

Forrás: NintendoLife

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu