Menu

Új Zelda-projekten dolgozik a Grezzo?

A stúdió neve önmagában nem mondhat sokat, de lehet, hogy a japán csapat valami nagyra készül.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D.  Luigi’s Mansion. (Ezek mind 3DS-en.) Ever Oasis, Tri Force Heroes, The Alliance Alive. Csak néhány játék, amin a Grezzo dolgozott. Legutóbb ők voltak a felelősek a The Legend of Zelda: Link’s Awakeningért, ami a Game Boyra megjelent eredetit fantasztikusan gondolta újra a Nintendo Switch-en. És most álláshirdetéseik révén valami újra készülhetnek. Vagy… a Link’s Awakening remake-ből kiindulva valami régi-újra?

A Nintendo Everything arról tudósít, hogy a Grezzo most egy új projekthez keres embereket. Ez a játék a Unity engine-en fut, középkori, illetve stílusos lesz, ám nem lesz fotorealisztikus. Programozókat, kezelőfelületért, illetve az effektekért felelős tervezőket keresnek a projekthez, ami a Unity mellett a VisualStudiot, a gitet, a redmine-t, illetve a jenkinkst használja. A kezelőfelületes illető a menü mellett a kezelőfelületen is dolgozni fog.

Ha a Grezzo előző játékára gondolunk, akkor eszünkbe is jutott egy lehetséges alany, amit feldolgozhat a japán team: a The Legend of Zelda: Minish Cap a Game Boy Advance-on például kifejezetten korrekt opció lehet a felújításra – a GB-Switch átültetés is bejött a Link’s Awakening esetében, és a GBA-Switch átdolgozás már könnyebb kiindulópontot adhat a látványvilág tekintetében. A másik alternatíva a Zelda IP-n belül a Nintendo Wii-re megjelent The Legend of Zelda: Skyward Sword lehet. Az sem törekedett hiperrealisztikus látványvilágra, így az is megfelelne a Grezzo álláshirdetéses jellemzésének. Harmadik opcióként értelemszerűen az új IP-re gondolnánk – lehet, hogy a Grezzo valami teljesen eredetit csinálhat. Ennek is ott van a lehetősége, nem szabad elhanyagolni ezt a gondolatmenetet sem.

Akármin is dolgozik a Grezzo, biztos, hogy még sokat kell várnunk rá, ugyanis a Nintendo általában (de nem mindig – lásd Metroid Prime 4, Bayonetta 3…) akkor jelent be valamit, ha az erősen tart a fejlesztés vége felé…

Forrás: NintendoLife

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu