Menu

Resident Evil: Outrage: szivárgás a Nintendo Switch-re tervezett játékból?

Ahogy a Monster Hunter esetében is Switch-re tervezett felvonással készül a Capcom (Monster Hunter: Rise), esélyes, hogy a japán kiadó a Resident Evil esetében is „kapcsolóra kész” játékot fejleszt.

Még novemberben volt szó a ResetEra fórumon arról, hogy a Resident Evil Revelations sorozat harmadik felvonása lényegében a Resident Evil: Outrage lesz. Akkor AestheticGamer/Dusk Golem azt írta, hogy 100%-os megerősítéssel mondhatja, hogy az akkor kiszivárgott Resident Evil: Outrage a Nintendo Switch-re készül, és nem lesz nevében a Revelations szó, de ennek ellenére is a nagy N továbbra is kifejezetten sikeres hybrid platformjára tervezett felvonásról beszélhetünk, ami – feltehetőleg későbbi időpontban… – más platformokon (PlayStation 5, Xbox Series, PC…) is meg fog jelenni, de a Switch tekinthető a fő fejlesztési platformnak. (Ezt korábban a Capcom már eljátszotta épp a ÍResident Evil: Revelations első részével. Először Nintendo 3DS-re jött ki, aztán később minden másra.)

A Twitteren pedig további tweetekben beszélt a hivatalosan még be sem jelentett „reziről”. Azt állítja a néha tényleg jó információkkal rendelkező bennfentes, hogy a Resident Evil: Revelations első két részéhez képest a Resident Evil: Outrage jóval nagyobb költségvetéssel és fejlesztési időtartammal rendelkezik. Kb. 4 éve áll fejlesztés alatt, és a költségvetése közelít a Resident Evil: Village-éhez. Kb. azonos szintre tenné a Resident Evil: Code Veronicával.

A játékról először 2017-ben hallotta, hogy Rebecca Chambers lesz a főszereplője, és ezt az utóbbi évek során is hallotta. Valamelyest gyanítja a második és harmadik karaktert is, akik visszatérő személyek lesznek, viszont róluk többet nem kívánt mondani. Azt azért megerősítette, hogy a Resident Evil: Outrage a RE Engine-en fut (ahogy a Monster Hunter: Rise is). Nem lesz a legszebb, de szerinte főleg a Switch-en nem lesz a látványra panasz.

Még kérdéses, hogy a Resident Evil: Outrage pontosan mikor fog megjelenni (elvileg 2022 első három hónapjában), de egy dologban bízhatunk – a Resident Evil: Village után érkezik csak. Az pedig május 7-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Denuvoval), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu