Resident Evil: Outrage: szivárgás a Nintendo Switch-re tervezett játékból?

Ahogy a Monster Hunter esetében is Switch-re tervezett felvonással készül a Capcom (Monster Hunter: Rise), esélyes, hogy a japán kiadó a Resident Evil esetében is „kapcsolóra kész” játékot fejleszt.

Még novemberben volt szó a ResetEra fórumon arról, hogy a Resident Evil Revelations sorozat harmadik felvonása lényegében a Resident Evil: Outrage lesz. Akkor AestheticGamer/Dusk Golem azt írta, hogy 100%-os megerősítéssel mondhatja, hogy az akkor kiszivárgott Resident Evil: Outrage a Nintendo Switch-re készül, és nem lesz nevében a Revelations szó, de ennek ellenére is a nagy N továbbra is kifejezetten sikeres hybrid platformjára tervezett felvonásról beszélhetünk, ami – feltehetőleg későbbi időpontban… – más platformokon (PlayStation 5, Xbox Series, PC…) is meg fog jelenni, de a Switch tekinthető a fő fejlesztési platformnak. (Ezt korábban a Capcom már eljátszotta épp a ÍResident Evil: Revelations első részével. Először Nintendo 3DS-re jött ki, aztán később minden másra.)

A Twitteren pedig további tweetekben beszélt a hivatalosan még be sem jelentett „reziről”. Azt állítja a néha tényleg jó információkkal rendelkező bennfentes, hogy a Resident Evil: Revelations első két részéhez képest a Resident Evil: Outrage jóval nagyobb költségvetéssel és fejlesztési időtartammal rendelkezik. Kb. 4 éve áll fejlesztés alatt, és a költségvetése közelít a Resident Evil: Village-éhez. Kb. azonos szintre tenné a Resident Evil: Code Veronicával.

A játékról először 2017-ben hallotta, hogy Rebecca Chambers lesz a főszereplője, és ezt az utóbbi évek során is hallotta. Valamelyest gyanítja a második és harmadik karaktert is, akik visszatérő személyek lesznek, viszont róluk többet nem kívánt mondani. Azt azért megerősítette, hogy a Resident Evil: Outrage a RE Engine-en fut (ahogy a Monster Hunter: Rise is). Nem lesz a legszebb, de szerinte főleg a Switch-en nem lesz a látványra panasz.

Még kérdéses, hogy a Resident Evil: Outrage pontosan mikor fog megjelenni (elvileg 2022 első három hónapjában), de egy dologban bízhatunk – a Resident Evil: Village után érkezik csak. Az pedig május 7-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Denuvoval), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu