Menu

Xbox Game Pass: a februári második bővítés

DIRT 5, Elite Dangerous, Superhot: Mind Control Delete – csak három nagyobb cím, amivel az általunk is csak Game Passnak nevezett előfizetéses szolgáltatás bővíteni fog.

A Microsoft bejelentette, hogy a februári második körben mivel bővít a Game Pass. Február 18-án a Code Vein (PC), a Pillars of Eternitiy 2: Deadfire – Ultimate Edition (konzolon – Xbox One, Xbox Series -, felhőbe, indie cím – [email protected]), illetve a Wreckfest (konzol, PC, felhő) érkezik. Február 23-án a Killer Queen Black (konzol, felhő, [email protected]), február 25-én pedig a DIRT 5 (konzol, PC, felhő), az Elite Dangerous (konzol), illetve a Superhot: Mind Control Delete (PC, [email protected]) jön. A Microsoft emlékeztet minket arra, hogy a felhőből már a Monster Hunter: World is elérhető.

Ne feledkezzünk meg a távozókról: február 24-én a DiRT 4 konzolon lép ki a Game Passról, míg február 28-án a Momodora: Reverie Under the Moonlight (konzol, PC), a Mother Russia Bleeds (PC), az Oxenfree (konzol, PC), a The Jackbox Party Pack 4 (konzol), illetve a Vambrace: Cold Soul (konzol, PC) búcsúzik az előfizetőktől.

18-ától az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők további felhős játékokat játszhatnak érintőképernyős megoldással az Androidon: Bridge Constructor Portal, Morkredd, Neoverse, Nowhere Prophet, Spiritfarer, The Little Acre, Yooka-Laylee and the Impossible Lair. DLC-kből is jön pár – a Destiny 2: Season of the Chosen május 11-éig érhető el, a Fallout 76: Fasnacht Parade február 22-éig tart, a Microsoft Flight Simulator harmadik frissítése (Egyesült Királyság, Írország) már elérhető, a Minecraft Dungeons a 10 millió játékos ünneplése mellett a Flames of the Nether DLC-t is hozza 24-én, a Moving Out: Movers in Paradise DLC-je 25-én gurul be, és a State of Decay 2: Toward Brighter Days március elsejéig vár a játékosokra.

Az Xbox Game Pass Ultimate perkek (a galériát az Xbox Series, Xbox One konzolok mellett Windows 10-en az Xbox Appban, esetleg iOS-en és Androidon az Xbox Game Pass mobilos appon keresztül lehet elérni) a Rouge Company-ben az Xbox Season One Starter Packet, illetve a Path of Exile-ban a Gothic Armor Setet adja (utóbbit február 18-ától). Az Xbox Game Pass Questekben több tucat új küldetés van – például a Dishonored 2-ből 50 pontot kapunk öt lopakodással elkövetett gyilkosságért, a Controlból pedig 25 pont jár, ha játszunk vele.

Nem rossz erősítés.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu