Xbox Game Pass: a februári második bővítés

DIRT 5, Elite Dangerous, Superhot: Mind Control Delete – csak három nagyobb cím, amivel az általunk is csak Game Passnak nevezett előfizetéses szolgáltatás bővíteni fog.

A Microsoft bejelentette, hogy a februári második körben mivel bővít a Game Pass. Február 18-án a Code Vein (PC), a Pillars of Eternitiy 2: Deadfire – Ultimate Edition (konzolon – Xbox One, Xbox Series -, felhőbe, indie cím – ID@Xbox), illetve a Wreckfest (konzol, PC, felhő) érkezik. Február 23-án a Killer Queen Black (konzol, felhő, ID@Xbox), február 25-én pedig a DIRT 5 (konzol, PC, felhő), az Elite Dangerous (konzol), illetve a Superhot: Mind Control Delete (PC, ID@Xbox) jön. A Microsoft emlékeztet minket arra, hogy a felhőből már a Monster Hunter: World is elérhető.

Ne feledkezzünk meg a távozókról: február 24-én a DiRT 4 konzolon lép ki a Game Passról, míg február 28-án a Momodora: Reverie Under the Moonlight (konzol, PC), a Mother Russia Bleeds (PC), az Oxenfree (konzol, PC), a The Jackbox Party Pack 4 (konzol), illetve a Vambrace: Cold Soul (konzol, PC) búcsúzik az előfizetőktől.

18-ától az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők további felhős játékokat játszhatnak érintőképernyős megoldással az Androidon: Bridge Constructor Portal, Morkredd, Neoverse, Nowhere Prophet, Spiritfarer, The Little Acre, Yooka-Laylee and the Impossible Lair. DLC-kből is jön pár – a Destiny 2: Season of the Chosen május 11-éig érhető el, a Fallout 76: Fasnacht Parade február 22-éig tart, a Microsoft Flight Simulator harmadik frissítése (Egyesült Királyság, Írország) már elérhető, a Minecraft Dungeons a 10 millió játékos ünneplése mellett a Flames of the Nether DLC-t is hozza 24-én, a Moving Out: Movers in Paradise DLC-je 25-én gurul be, és a State of Decay 2: Toward Brighter Days március elsejéig vár a játékosokra.

Az Xbox Game Pass Ultimate perkek (a galériát az Xbox Series, Xbox One konzolok mellett Windows 10-en az Xbox Appban, esetleg iOS-en és Androidon az Xbox Game Pass mobilos appon keresztül lehet elérni) a Rouge Company-ben az Xbox Season One Starter Packet, illetve a Path of Exile-ban a Gothic Armor Setet adja (utóbbit február 18-ától). Az Xbox Game Pass Questekben több tucat új küldetés van – például a Dishonored 2-ből 50 pontot kapunk öt lopakodással elkövetett gyilkosságért, a Controlból pedig 25 pont jár, ha játszunk vele.

Nem rossz erősítés.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu