Menu

Overwatch 2: több száz hősi küldetés dinamikus időjárással [VIDEO]

A BlizzConline során a cég az Overwatch folytatásáról is közölt pár újdonságot.

A lent megtekinthető videóban két, valódi városon alapuló helyszínt is megmutatott a Blizzard, ugyanis Róma, továbbá New York is az Overwach 2 helyszínei közé tartozik. Róma az új Push módban is szerepelni fog, a harc több területen is fejlődött (jobb animációk, erősebb hangok, és mindegyik fegyver hangzásába belenyúlnak), így erősebbnek fog hatni, ha eltalálunk valakit, esetleg valamit.

A csapat most a szereptől függő passzív képességeket méri fel a belsős tesztelések folyamán. A tankok esetében kevesebb knockback (hátralökődés) lesz, de cserébe amikor az ellenfelek sorozzák őket, az Ultimate csík lassabban fog feltöltődni. Ők még inkább a közelharc felé lesznek terelve, szóval nem nagyon lesz a taktikában nyerő az, hogy a háttérben maradva osztják az áldást, mikrofonon pedig az észt. Reinhardt Fire Strike képessége két charge-ot kap, így gyakrabban használhatja ezt a skillt, de a töltést vissza lehet vonni. A sebzésre kihegyezett karakterek mozgási sebessége gyorsulni fog, a support szerepű hősök pedig automatikus gyógyulásra számíthatnak, de ez csak akkor fog megtörténni, ha adott ideig nem kaptak találatot. (Ilyesmit Mercy esetében már láthatunk, de ennél lassabb lesz.)

A hősi küldetésekből „több száz” lesz, és ezek kéz a kézben járnak a karakterek fejlődésével. A talent rendszer segítségével ugyanis a játékosok többféleképpen testre tudják szabni a karakterüket. Ez a PvE része az Overwatch 2-nek, így a karakterek közti balanszozásnak kevesebb jelentősége lesz, így a tervezők elereszthetik a kreativitásukat, emiatt pedig például tovább tarthat a kábítás. Dinamikus időjárás is lesz a küldetések során, és a napszakok is eltérőek lehetnek.

A többek között arcok animációi tekintetében is átszabott Overwatch 2 esetében se számítsunk 2021-es megjelenésre (ezt korábban az Activision Blizzard megerősítette!). A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, illetve Nintendo Switch-re készül. Talán 2022 tavaszán lesz érdemes számítani a felbukkanására.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu