Overwatch 2: több száz hősi küldetés dinamikus időjárással [VIDEO]

A BlizzConline során a cég az Overwatch folytatásáról is közölt pár újdonságot.

A lent megtekinthető videóban két, valódi városon alapuló helyszínt is megmutatott a Blizzard, ugyanis Róma, továbbá New York is az Overwach 2 helyszínei közé tartozik. Róma az új Push módban is szerepelni fog, a harc több területen is fejlődött (jobb animációk, erősebb hangok, és mindegyik fegyver hangzásába belenyúlnak), így erősebbnek fog hatni, ha eltalálunk valakit, esetleg valamit.

A csapat most a szereptől függő passzív képességeket méri fel a belsős tesztelések folyamán. A tankok esetében kevesebb knockback (hátralökődés) lesz, de cserébe amikor az ellenfelek sorozzák őket, az Ultimate csík lassabban fog feltöltődni. Ők még inkább a közelharc felé lesznek terelve, szóval nem nagyon lesz a taktikában nyerő az, hogy a háttérben maradva osztják az áldást, mikrofonon pedig az észt. Reinhardt Fire Strike képessége két charge-ot kap, így gyakrabban használhatja ezt a skillt, de a töltést vissza lehet vonni. A sebzésre kihegyezett karakterek mozgási sebessége gyorsulni fog, a support szerepű hősök pedig automatikus gyógyulásra számíthatnak, de ez csak akkor fog megtörténni, ha adott ideig nem kaptak találatot. (Ilyesmit Mercy esetében már láthatunk, de ennél lassabb lesz.)

A hősi küldetésekből „több száz” lesz, és ezek kéz a kézben járnak a karakterek fejlődésével. A talent rendszer segítségével ugyanis a játékosok többféleképpen testre tudják szabni a karakterüket. Ez a PvE része az Overwatch 2-nek, így a karakterek közti balanszozásnak kevesebb jelentősége lesz, így a tervezők elereszthetik a kreativitásukat, emiatt pedig például tovább tarthat a kábítás. Dinamikus időjárás is lesz a küldetések során, és a napszakok is eltérőek lehetnek.

A többek között arcok animációi tekintetében is átszabott Overwatch 2 esetében se számítsunk 2021-es megjelenésre (ezt korábban az Activision Blizzard megerősítette!). A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, illetve Nintendo Switch-re készül. Talán 2022 tavaszán lesz érdemes számítani a felbukkanására.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu