2022-ben jön a Horizon Forbidden West is?

Lehetséges, hogy a Gran Turismo 7 nem az egyedüli játék, ami átcsúszott a következő évre.

A PlayStationös gigahírben említettük már, hogy a Polyphony Digital játéka 2021 helyett csak 2022-ben gurul be (szó szerint, versenyzős játék lévén) a játékosok PlayStation 5-jére (vagy PlayStation 5-jébe…?) a koronavírus-világjárvány miatt. Anton Logvinov viszont a Twitteren egy olyan választ adott egy listára, ami a 2022-es játékokat taglalja (Overwatch 2, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy – amiket szintén eltoltak jövőre, erről írtunk már -, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 – itt is szó volt egy újabb halasztásról a héten -, Destiny 2: The Witch Queen kiegészítő), és ő oroszul a horizont szót alkalmazta.

Ez egyértelműen a Horizon Zero Dawn folytatására, a Horizon Forbidden Westre vonatkozik, és mivel Logvinov korábban idő előtt már arról beszélt, hogy az első Horizon PC-re is meg fog jelenni, érdemes megfontolni, amit itt írt még akkor is, ha ennél több részletet jelenleg nem tudunk az esetleges halasztásról. Viszont látva a halasztásokat, lehet is számítani arra, hogy a Guerrilla Games egyszer be fogja jelenteni, hogy több időre van szükségük. Talán a God of War: Ragnarok példáját kellene követniük (ott ugyanis Cory Barlog azt írta, hogy when it’s done, azaz majd akkor adják ki, ha úgy érzik, hogy készen állnak rá…).

Jelenleg 2021 vége felé van bedatálva a Horizon Forbidden West, amiben Aloy új területekre fog eljutni, és új konzolgeneráción is fel fog bukkanni, ugyanis PlayStation 5-re tart a játék, amiből azért lesz egy PlayStation 4-es átirat. (Persze itt még kérdéses, hogy milyen minőségű lesz, ugyanis ez már egy olyan játék lesz, amit alapból PS5-re terveztek.)

Mindez még nem hivatalos, de jobb is, ha magunkban már felkészülünk a Sony Interactive Entertainment halasztással kapcsolatos közleményére. A játékfejlesztést is elég komolyan megviseli a COVID-19, és a távmunkához több idő kell.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu