Menu

Uncharted: nem teljesen magabiztos Drake megformálója

MOZI HÍREK – Tom Holland szerint hibát követett el Nathan Drake megformálásában; ilyen kommentet pedig nem gyakran látunk.

Tom Hollandet talán már ismerhetjük Peter Parkerként és Pókemberként a Marvel filmuniverzumból, viszont most a pókgúnya helyett kincsvadászként próbáltatja meg magát, ugyanis ő lesz a már több mint egy évtizede bejelentett Uncharted filmadaptációban Nathan Drake megformálója. Holland a GQ magazinnak adott interjújában bár nem a régóta várt filmről volt többnyire szó, azért az Uncharted is megfordult a témák között.

Itt Holland azt mondta, hogy attól tartott, hogy nem nézett ki megfelelően a jelenetek során, és ezt hibának véli, és lehet, hogy ilyesmit még egyszer nem fog megcsinálni. Szerinte az Unchartedes előadásában valamelyest olyan bűvöletbe esett, hogy jól kell kinéznie, és ez egyfajta menő pillanat kell, és neki egy kemény, sztoikus karaktert kellett megformálnia, azaz lényegében Mark Wahlberg bőrében kellett volna bújnia. (Ő Sully-t formálta meg, miután „túlkoros” lett Drake szerepére, holott korábban ő lehetett volna a főhős.) De Nathan Drake egy – és itt szó szerint kell Hollandot idéznünk – „ebben a pillanatban egy ki___ott akcióhős kellene, hogy legyen!”

Holland még nem látta, hogy az érintett pillanatokat hogyan sikerült rögzíteni, és persze lehet, hogy csak a túl magas elvárásoktól tart (és itt nem csak a bejelentés óta eltelt jó 12 évre kell gondolni, hanem arra is, hogy az Uncharted IP népszerűsége is egyfajta súlyt helyez a színész vállaira). Egy fontos leckét azért megtanult, mert néha inkább kevésbé volt fontos a jelenet tökéletesítéséről, hanem inkább a bicepszének bemutatására törekedett, és ezt visszatekintve hibásnak látja, és ezt nem fogja még egyszer elkövetni.

Az önkritika mindenféleképpen hasznos tud lenni, és ha végül mégsem tűnik problémásnak Holland munkája a vásznon, akkor csak túlzottan óvatosan nyilatkozott. Nekünk azért még várnunk kell, ugyanis egyrészt a Sony nem mutatott még előzetest a filmből, másrészt pedig annak premierje is még jó egy évre van…

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu