Dinos Reborn: Dino Crisis + Monster Hunter: World? [VIDEO]

Nyílt világú túlélősdi, de szörnyek helyett dinoszauruszokkal – kb. így jellemezhető a legrövidebben a Dinos Reborn.

Itt az elején érdemes leszögezni, hogy a játék egy indie stúdió, a HardCodeWay munkássága. Így messze ne számítsunk arra, amit a Capcom két, a címben említett IP-je felmutat(ott). (Ez látható is a lenti videóban, ugyanis főleg az animációkkal kapcsolatban lenne néhány kérdésünk…) Ettől függetlenül egy prehistorikus sci-fi világba mehetünk el a játékban, ahol navigálunk kell a „préda” és a „vadász” kiléte között. A fejlesztők lekötő történetet, dinamikus időjárást, kraftolást és felfedezést ígérnek.

A hivatalos jellemzés szerint egy borzalmas fejfájás után kinyitjuk a szemünket, és erős fényt látunk, továbbá a fülünkben a vér pumpálását érezzük, a szánkban pedig annak sós-édes ízét. Megsebesültünk, össze vagyunk zavarodva, és egy menekülésre szánt kapszulának darabjait látjuk magunk körül. Becsapódtunk, de fogalmunk sincs, hogy hol, viszont legalább túléltük a balesetet. Egy egzotikus, ám teljesen ismeretlen helyszínen vagyunk, ami hasonlít a történelem előtti Földhöz.

Felettünk egy pterodaktilusz száll el, de ennek ellenére sem emlékszünk a nevünkre, vagy arra, hogy mi a fenét is keresünk pontosan ezen a helyen. Az emlékezetünk nincs a helyén, de van ennél fontosabb teendőnk – például az, hogy éljük túl az egészet, mert ha ez sikerül, akkor összeállhat a kép, hogy ki vagyunk, és mi is a célunk ezen a bolygón. És ha prédából üldözővé válunk, talán a titkokat is fel tudjuk fedezni. Egy nálunk nagyobb küldetésünk van.

A Dinos Reborn, ami Unreal Engine 4-et használ (talán még megtörténhet egy váltás az Unreal Engine 5-re…), 2022-ben fog megjelenni PC-re (Steam), PlayStationre és Xboxra, de mivel a fejlesztők a videó kommentjei között megemlítették, hogy PlayStation 5-re és PlayStation 4-re készül a játék, biztos, hogy cross-gen alkotás révén Xbox Seriesre és Xbox One-ra is majd ki fogják hozni, Addig remélhetőleg kilépnek ebből az erősen pre-alfának kinéző állapotból.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu