Menu

Deathloop: kiadós, újrajátszható sztorimódja lesz [VIDEO]

Az Arkane Studios a Dishonoredhoz hasonlította a következő játékának kampánymódját, de azzal szemben nagyobb mértékben lesz jelen az újrajátszhatóság.

Az IGN Fan Festen meginterjúvolták Dinga Bakabát, a Deathloop rendezőjét, ahol ő megerősítette, hogy „zsíros” kampánymóddal rendelkezik a játék. Az első néhány óra viszont rendezettebb lesz, ugyanis megpróbáljuk aközben felfogni, hogy mi a csuda is történik a szigeten. Viszont egy később időpontban a játék meg fog nyílni, és onnantól több nyomon is elindulhatunk, így nem lesz teljes mértékben lineáris a Deathloop története.

Bakaba hozzátette, hogy a sztorimód sok nyomozással vár majd ránk, aztán a világ körülöttünk meg fog változni; lesz négy eltérő korszak, továbbá négy körzetet is felfedezhetünk. Ezek révén több variációt kaphatunk. Mindegyik körzetnek lesz egy kis sztorija a nap folyamán. Reggel például minden eléggé nyugodt lesz, de a nap végére mindenhol szemét lesz az utcákon, a falak tele lesznek graffitizve, és másnap minden kezdődik elölről – szerinte jó követni ezt az evolúciót.

Bakaba szerint több, teljesen opcionális játékmenetbeli és narratívával kapcsolatos elem lesz, és ezeket úgy fedezhetjük fel, ha a térképet áttekintjük. Az Arkane szereti a területek felfedezését, viszont itt az időhöz/korszakhoz köthető felfedezés is közrejátszik. Ebből adódóan úgy látja, hogy terjedelmes játékról van szó még úgy is, ha csak a nyomozásra, továbbá az időhurok megtörésére koncentrálunk. Szerinte össze lehet hasonlítani a Deathloopot a korábbi játékaikkal. Több felfedezés és kísérleti lehetőség van itt, mert a változó világban jót lehet szórakozni. Ehhez még hozzá lehet venni Juliana szemszögét, mert így egy másik játékos életét is megkeseríthetjük, de ezt nem nevezi kompetitív, versengő játékmódnak, hanem csak a jó történetek létrehozásáról van szó itt is. „Eléggé sok órát” el lehet tölteni benne, mondja Bakaba.

A Deathloop május 21-én jön PlayStation 5-re és PC-re. Az Xbox Seriesnek jó egy évet kell várnia arra, hogy az exkluzivitási időszak véget érjen.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu