Menu

Elden Ring: szivárgó trailer, súlyosan lassuló fejlesztés [VIDEO]

A FromSoftware játéka a pletykák szerint nagy eséllyel szintén azon címek közé tartozik, amik csak 2022-ben fognak megjelenni.

A 2019-es Xbox E3-konferencián bejelentett Elden Ring azóta átalakult egy jetivé: mindenki róla beszél, de senki sem látta – legalábbis nyilvánosan – a Souls-játékokért felelős FromSoftware következő termékét. A VGC most viszont arról ír, hogy a csend mögött főleg a koronavírus-világjárvány van, ugyanis mindenkinek távmunkát kell végeznie. Ezt olyan források állítják, akik ismerik a japán stúdió terveit. Azok a tervek pedig szépen felborultak: a fejlesztési menetrendet így nem lehet(ett) követni.

Ezért a játékot többször is elhalasztották a stúdión belül (persze ennek azért híre ment a kiadó, a Bandai Namco felé is), és ezért nem sok esély mutatkozik arra, hogy 2021-ben meg fog jelenni az Elden Ring (így pedig már meg lehet kérdőjelezni, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One verzió megvalósul-e…). Valószínűleg a Bandai Namco is elindít egy online közvetítéssorozatot, hasonlóan a Sony State of Playéhez és a Nintendo Nintendo Directjéhez – mivel a Microsofttól hivatalosan is lelőtték azt, hogy náluk megfordul a játék egy állítólag március 23-ára tervezett közvetítésen.

A Twitteren több helyen is megfordult az Elden Ring szivárgása, de végül innen átvettünk egy 66 másodperces felvételt, ami kamerával készült, így a minőség sem a legjobb. Sajnos a videóból nem tudjuk meg, hogy mikori ez a videó, de azért láthatunk pár érdekességet – egy tűzokádó sárkány, illetve a lóháton történő harc is megemlítendő. A VGC szerint eleinte 2020 nyarára tervezték a játék megjelenését, de a FromSoftware formulájának következő szintje nem lesz egyhamar előttünk. Egy másik videót is találtunk, beraktuk azt is, saját archiválás révén.

Ha a Bandai Namco elébe akar vágni a szivárgásoknak, hivatalosan is publikálja a trailert, de ettől függetlenül a koronavírus miatt ne reménykedjünk az Elden Ring 2021-es megjelenésében. Papíron PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül, viszont a PlayStation 5 és az Xbox Series tűnik reálisabbnak a két 2013-as konzol helyett…

Forrás: VG247, PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu