Final Fantasy VII Remake Intergrade: részletek a Yuffie-epizódról

A PlayStation 5-ös fejleményekről is részleteket közölt a Square Enix.

Először is: aki PlayStation Plus-szal megszerzi a Final Fantasy VII Remake Part 1-t PlayStation 4-en, nem tud a PlayStation 5-ös Final Fantasy VII Remake Intergrade-re fejleszteni. (A PlayStation 5-ös patchet elérheti viszont.) A PlayStation 5-ön jobb textúrát, megvilágítást kapunk, ami révén Midgar élénkebbnek és szebbnek fog hatni. A köd hatása is jóval valószerűbbé teszi majd a várost. A textúrák nagyobb felbontásúak, amikkel a környezet fog részletesebbnek hatni. A fotó módban a kamera pozícióját, szögét, és expozícióját is be lehet állítani. A Performance Mode 60 FPS-re törekszik kisebb felbontáson, míg a Graphics Mod 4K-ra csavarja a felbontást a frame rate kárára.

A Yuffie epizódról is közölt a japán kiadó pár részletet. Az ötös Mako reaktor elpusztítása során Wutai nekimegy Midgarnak. Yuffie és partnere, Sonon két elit ninja a Wutai-kormány megbízásából. Egy veszélyes küldetésre mennek: el kell lopniuk a Shinra elektromos művek legerősebb matériáját. Az Avalanche HQ támogatásával az ellenséges vonal mögé jutnak, hogy az anyaföldjük ismét sikeres lehessen. De Yuffie nem tudja, hogy a sors kereke ellene is forog. A karakter szépsége ellenére is matériavadász, és a nagy méretű csillagját, illetve az agilitását használja a harcokban. Sonont Yuffie apja tanította ki, és ő átélte, hogy a Shinrával zajló háború mennyire elpusztította az országját, így ő ki nem állhatja ezt a céget. Yuffie a főnöke a küldetésben, de a komoly hozzáállása kiegészítő a hölgy bogaras mentalitását.

A Yuffie-epizód két fejezetből fog állni. Yuffie közelharcban és messzebbről történő támadásokban is megfelelő – a shuriken mellett a ninjutsu is bevethető lesz. Így a csaták eltérőek lesznek az alapjátékhoz képest. Ő másképp is interakcióba tud lépni a környezettel – úgy, ahogy mások nem – a Shinra dobozait össze tudja messziről törni, vagy a shurikennel a kapcsolókat messzebbről is aktiválni tudja. A falakon is tud közelekedni, ha „bozótosak”.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade június 10-én jön PlayStation 5-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu