Menu

Final Fantasy VII Remake Intergrade: részletek a Yuffie-epizódról

A PlayStation 5-ös fejleményekről is részleteket közölt a Square Enix.

Először is: aki PlayStation Plus-szal megszerzi a Final Fantasy VII Remake Part 1-t PlayStation 4-en, nem tud a PlayStation 5-ös Final Fantasy VII Remake Intergrade-re fejleszteni. (A PlayStation 5-ös patchet elérheti viszont.) A PlayStation 5-ön jobb textúrát, megvilágítást kapunk, ami révén Midgar élénkebbnek és szebbnek fog hatni. A köd hatása is jóval valószerűbbé teszi majd a várost. A textúrák nagyobb felbontásúak, amikkel a környezet fog részletesebbnek hatni. A fotó módban a kamera pozícióját, szögét, és expozícióját is be lehet állítani. A Performance Mode 60 FPS-re törekszik kisebb felbontáson, míg a Graphics Mod 4K-ra csavarja a felbontást a frame rate kárára.

A Yuffie epizódról is közölt a japán kiadó pár részletet. Az ötös Mako reaktor elpusztítása során Wutai nekimegy Midgarnak. Yuffie és partnere, Sonon két elit ninja a Wutai-kormány megbízásából. Egy veszélyes küldetésre mennek: el kell lopniuk a Shinra elektromos művek legerősebb matériáját. Az Avalanche HQ támogatásával az ellenséges vonal mögé jutnak, hogy az anyaföldjük ismét sikeres lehessen. De Yuffie nem tudja, hogy a sors kereke ellene is forog. A karakter szépsége ellenére is matériavadász, és a nagy méretű csillagját, illetve az agilitását használja a harcokban. Sonont Yuffie apja tanította ki, és ő átélte, hogy a Shinrával zajló háború mennyire elpusztította az országját, így ő ki nem állhatja ezt a céget. Yuffie a főnöke a küldetésben, de a komoly hozzáállása kiegészítő a hölgy bogaras mentalitását.

A Yuffie-epizód két fejezetből fog állni. Yuffie közelharcban és messzebbről történő támadásokban is megfelelő – a shuriken mellett a ninjutsu is bevethető lesz. Így a csaták eltérőek lesznek az alapjátékhoz képest. Ő másképp is interakcióba tud lépni a környezettel – úgy, ahogy mások nem – a Shinra dobozait össze tudja messziről törni, vagy a shurikennel a kapcsolókat messzebbről is aktiválni tudja. A falakon is tud közelekedni, ha „bozótosak”.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade június 10-én jön PlayStation 5-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu