Menu

Xbox Game Pass: az első nagyobb frissítés márciusban

Főleg a sportjátékok kedvelői örülhetnek a következő frissítésnek – a(z Xbox) Game Pass frissítése a tavaszra melegít.

A Microsoft blogposztja ezúttal is leírta, hogy milyen frissítésekkel kedveskednek az előfizetőknek. Most már elérhető konzolon (Xbox Series, Xbox One) a Madden NFL 21 az Ultimate előfizetőknek, ugyanis az EA Play része az amerikai foci. Március 4-étől jön a Football Manager 2021 (PC), a Football Manager 2021 Xbox Edition (konzol, PC), illetve az NBA 2K21 (konzol, felhő) is. A hónap folyamán érkezik még a Star Wars: Squadrons is (konzol, EA Play – csak Ultimate-előfizetőknek), áprilisban pedig szintén EA Play-jel erősítve az NHL 21 is felbukkan konzolon. A Microsoft még felhívja a figyelmet a Cricket 19-re (PC), illetve az Elite Dangerousra (felhő) is.

A DLC-kben megemlítik, hogy az Xbox Game Pass előfizetői 50%-os kedvezményben részesülhetnek a Control The Foundation és AWE kiegészítőinek árából, a Season Pass pedig féláron vehető meg, ám csak március 8-áig él ez az akció. A Gears 5 Operations 6 DLC-je is 10%-kal olcsóbb az előfizetéssel (Hoffman, Reyna hercegnő, Zealot, más extrákat tartalmaz, új pálya is van, a Tour of Duty is át lett szaba). A Minecraft: The Mountain térkép pedig ingyenes. Az Xbox Game Pass questek közül az Ultimate verziók négyszeres pontot adnak. A Batman: Arkham Knightban ötven rosszfiút kell legyőzni (március 9-étől él ez), az EA Playen elérhető Battlefield 1-ben pedig egyszer legyünk a legjobb csapatban. Mind a kettő egyenként 200 pontot ajánl, és egy hétig lehet megszerezni ezeket.

Végezetül pedig március 15-én távozni fog néhány játék a Game Passból. Ezek az alábbi címek lesznek: Alvastia Chronicles (konzol, PC), Astrologaster (PC), Bloodstained: Ritual of the Night (konzol, PC), Kona (konzol), illetve a The Witcher 3: Wild Hunt (konzol).

És ezúttal ennyivel elintézte a Microsoft a frissítést; majd a második márciusi update lesz a nagyobb ezek láttán. De komolyan, ennyi sportjáték…?

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu