Xbox Game Pass: az első nagyobb frissítés márciusban

Főleg a sportjátékok kedvelői örülhetnek a következő frissítésnek – a(z Xbox) Game Pass frissítése a tavaszra melegít.

A Microsoft blogposztja ezúttal is leírta, hogy milyen frissítésekkel kedveskednek az előfizetőknek. Most már elérhető konzolon (Xbox Series, Xbox One) a Madden NFL 21 az Ultimate előfizetőknek, ugyanis az EA Play része az amerikai foci. Március 4-étől jön a Football Manager 2021 (PC), a Football Manager 2021 Xbox Edition (konzol, PC), illetve az NBA 2K21 (konzol, felhő) is. A hónap folyamán érkezik még a Star Wars: Squadrons is (konzol, EA Play – csak Ultimate-előfizetőknek), áprilisban pedig szintén EA Play-jel erősítve az NHL 21 is felbukkan konzolon. A Microsoft még felhívja a figyelmet a Cricket 19-re (PC), illetve az Elite Dangerousra (felhő) is.

A DLC-kben megemlítik, hogy az Xbox Game Pass előfizetői 50%-os kedvezményben részesülhetnek a Control The Foundation és AWE kiegészítőinek árából, a Season Pass pedig féláron vehető meg, ám csak március 8-áig él ez az akció. A Gears 5 Operations 6 DLC-je is 10%-kal olcsóbb az előfizetéssel (Hoffman, Reyna hercegnő, Zealot, más extrákat tartalmaz, új pálya is van, a Tour of Duty is át lett szaba). A Minecraft: The Mountain térkép pedig ingyenes. Az Xbox Game Pass questek közül az Ultimate verziók négyszeres pontot adnak. A Batman: Arkham Knightban ötven rosszfiút kell legyőzni (március 9-étől él ez), az EA Playen elérhető Battlefield 1-ben pedig egyszer legyünk a legjobb csapatban. Mind a kettő egyenként 200 pontot ajánl, és egy hétig lehet megszerezni ezeket.

Végezetül pedig március 15-én távozni fog néhány játék a Game Passból. Ezek az alábbi címek lesznek: Alvastia Chronicles (konzol, PC), Astrologaster (PC), Bloodstained: Ritual of the Night (konzol, PC), Kona (konzol), illetve a The Witcher 3: Wild Hunt (konzol).

És ezúttal ennyivel elintézte a Microsoft a frissítést; majd a második márciusi update lesz a nagyobb ezek láttán. De komolyan, ennyi sportjáték…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu