Menu

Grand Theft Auto V: nem lesz egy lusta újrakiadás Xbox Seriesen és PlayStation 5-ön

Lesz a 2020-as konzolokra is kihegyezett Grand Theft Auto V, és a Take-Two szerint nem fogják egy lusta újrakiadással elintézni ezt.

A VGC tudósított arról, amit Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója mondott a Morgan Stanley technológiai, média-, és telekommunikációs konferenciáján. Itt azt mondta, hogy a remasterelés mindig is a stratégiájuk része volt, és ezt máshogy hajtották végre, mint ahogy a többi kiadó tette.

Zelnick szerint nem csak egyszerű portolásról van szó, hanem időt fektetnek abba, hogy a játék másként tűnjön az új kiadásában, így az új változat – a kiadó/fejlesztő munkája révén – ki tudja használni azt, amit az új technológia lehetőségként biztosít. Így a technológiát javítják, a grafika erősödik, és a teljesítménnyel kapcsolatban is erős eredményeket mutatnak fel. Ezért pedig a Take-Two vezérigazgatója úgy gondolja, hogy az ő remasterelt játékaik tipikusan jól teljesítenek (mind technológiailag, mind a kasszáknál – nem részletezte, de valószínűleg ezekre gondolhatott…).

Zelnick szerint remekül teljesítettek a Mafia-sorozattal. (Azért a Mafia II újrakiadása botrányos állapotban futott konzolokon! Ebbe azért belekötünk…)  A Grand Theft Auto V pedig most a harmadik generációra tart (ugyanis 2013-ban először PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jött ki), és ezt hihetetlennek tartja. Ez elfogadható volt szerinte az első alkalommal (ugyanis az új konzolok rajtja előtt két hónappal indult el a GTA V), és ez a megközelítés nem változott – szerinte látni fogjuk, hogy mennyire jól teljesít az új generációban is a pénztermelő játék (a Grand Theft Auto Online ugyanis továbbra is kasszasiker). Bízik benne, hogy a Rockstar egy remek élményt fog felmutatni a PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S trión, és ez szerinte egy egyszerű porttal nem hozható össze.

Még nem tudjuk pontosan, hogy a Grand Theft Auto V újabb újrakiadása (Definitive Edition…?) mikor fog a 2020-ban elindult három konzolon napvilágot látni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu