Tales Of Arise: megtöri a csendet, további hírek tavasszal várhatóak? [VIDEO]

A Tales-sorozat következő felvonása több hónapnyi csend után mutatkozik meg újra – talán ennek itt volt az ideje.

Még júniusban közölte a Bandai Namco, hogy 2020-ban nem fog megjelenni a Tales of Arise. De azt leszámítva csak annyit lehetett azóta hallani róla, hogy jól halad a fejlesztés, és hamarosan több részletet is közölni fognak. Most viszont egy új trailert kapott a Tales of Festivalra kihegyezve, de a hangsúly itt a videó leírásában van: „A tavasz már az utcasarkon van, és azon dolgoztunk keményen, hogy felejthetetlen legyen! Íme az első új futó pillantás a Tales of Arise-ba.”

Még decemberben azt mondta Yusuke Tomizawa, a Tales of Arise producere, hogy bár 2020-ben csendben maradtak, az előkészületeken dolgoztak, hogy aztán 2021-ben mindenféle új információt közölhessenek a már több mint két évtizede futó franchise következő felvonásáról. A fejlesztés szerinte jól zajlik, és reméli, hogy a rajongók még egy kis ideig ki tudnak tartani, mert az IP kedvelőinek sok remek híre lesz. (A régebbi részekből kollekció? Felújítások?)

A Tales of Festival 2021 amúgy november 20-án és 21-én lesz, de az még messze van, és emiatt is meglepő, hogy a Bandai Namco már most, a hét folyamán akar több részletet közölni. A júniusi halasztásos közlemény szerint technikailag és vizuálisan is a határokat akarja a csapat feszegetni, de a 2020-as év kihívásokat tartogatott nekik. Bár a koronavírus-világjárvány a fejlesztés néhány aspektusát érintette, Tomizawa hozzátette, hogy lehetőség van az otthoni munkára, de idő kell nekik a minőség és az élmény eléréséhez. Mindig a napkelte előtt van a legsötétebb.

A Tales of Arise jelenleg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re van bejelentve, de nem tartjuk kizártnak, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series is már bejátszik a fejlesztésben. A játék nagy eséllyel idén meg fog már jelenni, de kérdéses, hogy a 2013-as konzolokra is kijön-e majd…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu