Menu

Dying Light 2: túl korán jelentették be a fejlesztők!

A Techland saját maga állítja, hogy a már hat éve megjelent Dying Light folytatását tényleg túl korán jelentették be.

Amúgy családon belül marad: a Techland korábban a Dead Islandet hozta létre, kevésbé parkour stílusban, de a Dying Lighttal azonos témával (zombik, túlélés), ám a hivatalos második részt végül nem valósították meg, és azóta még mindig hatalmas kérdés, hogy a jelenleg a Deep Silver Dambuster Studios (ők fejezték korábban be a Homefront: The Revolutiont is) ajtajai mögött készülő játék mikor lesz a kezeink között. A Techland pedig inkább vitte a formuláját, amit tovább gyúrt, és a Warner alatt kiadta a Dying Lightot, ami még tavaly is kapott tartalmi frissítéseket.

A Dying Light 2-t a 2018-as Microsoft E3-as sajtókonferencián jelentette be a Techland, majd egy évvel később a lengyelek azt állították, hogy a megjelenés 2020 tavaszán lesz esedékes, amiből aztán semmi nem jött össze (most hivatalos megjelenési időszakkal sem rendelkezik a játék), és a nagy eséllyel valós fejlesztési pokolról (távozó vezető író, sok ember kilépett a csapattól, a vezetőség állítólag egyáltalán nem fontolja meg az alacsonyabb beosztásban levők ötleteit, stb…) is beszámoltunk már.

Erre a Techland a Twitteren bejelentette, hogy néhány szóban meg szeretnék osztani velünk pár gondolatot a Dying Light 2 fejlesztési folyamatairól, és március 17-én, szerdán várják, hogy meghallgassuk őket, majd hozzátették, hogy csatlakozzunk a lengyelek Discord-szerverére, amivel az elsők között értesülhetünk a Dying Light 2 állapotáról. Egy válaszban megerősítették, hogy a játék nem áll fejlesztési pokolban (mert haladnak a fejlesztéssel), de azt elismerték, hogy túlzottan korán jelentették be a játékot. (Dejavu Cyberpunk 2077?) Egy harmadik tweetben a Dying Light 2 törlését elutasították, egy negyedikben pedig a korai hozzáféréses (Early Access) megjelenést is lesöpörték az asztalról.

Ezek után a sztori már akkor lehetne a lehető legpoénosabb, ha a pletykák tényleg beigazolódnak – ezek után nem lepődnénk meg, ha a Microsoft megvásárolja a lengyel csapatot, csakazértis alapon.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu