Menu

Crash Bandicoot 4: It’s About Time: nem zökkenőmentes a PlayStationös frissítés

A PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés esetében ki lehet mondani, hogy a Toys For Bob játékát nem tudjuk olyan könnyen átemelni a „négyesről az ötös játékállomásra”.

 

A Crash Bandicootnak fenntartott subredditben többen is panaszkodnak, mert nem képesek a doboztörő erszényes PlayStation 4-es verziójáról a PlayStation 5-ösre frissíteni. Egy hibaüzenettel találják magukat szembe. Ez azt írja, hogy nem tudják megvenni a terméket abból az okból kifolyólag, mert már a birtokukban van a „Crash Bandicoot 4: It’s About Time – Tracker”, és ez konfliktust eredményez a vásárlással. (Ingyenes az, de a PlayStation Store esetében a vásárlás fogalmának használata érthető.) Tracker?

Ezt meg is lehet válaszolni: a tracker értelemszerűen az előrendelésre vonatkozik, így akik PlayStation 4-en előrendelték a Crash 4-et, várniuk kellett a játék megjelenéséig, hogy hozzá tudjanak látni az új platformernek. Az Ask PlayStation tudomásul vette a Twitteren a hibát, és megígérték, hogy a hibának utánajárnak. Így lehet, hogy rövid időn belül megszűnik a frissítést akadályozó tényező. Pláne úgy, hogy még az Activision Blizzard is nyomozásba kezdett.

Az Activision közölte, hogy miként lehet frissíteni a PlayStation 4-es kiadásról a frissen megjelent PlayStation 5 portra. Először is a PS4-es kiadást frissítsük a legújabb verzióra, de ahhoz kell, hogy bejelentkezzünk a PlayStation-fiókunkba, meg azért egy internetkapcsolat sem árt. A PlayStation 4-ünkön jussunk el az elmentést választó menühöz, válasszuk ki, hogy melyiket akarjuk átemelni a PlayStation 5-ünkre, és a kontrollerünkkel küldjük fel a felhőbe. Ha ez kész, visszatérhetünk a játékhoz.

Ezután a PlayStation 5-ünkön ismét az elmentésválasztóhoz menjünk el, válasszuk ki, hogy melyik slotba mentsük a PlayStation 4-es adatunkat, a DualSense-szel töltsük le az elmentést, írjuk be a kezdőbetűinket (angolul initials), majd a játékstílust válasszuk ki (modern/retro), és ha a letöltés sikeres volt, folytathatjuk a játékot.

Senki nem hitte azt, hogy a generációváltás gördülékeny lesz. És ez a történet be is mutatja, hogy vannak itt-ott akadályok.

Forrás: TwistedVoxel

crash bandicoot 4 error

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu