Dying Light 2: mit árultak el a fejlesztők a nagy csinnadrattában? [VIDEO]

A Techland beharangozta, hogy március 17-én többet is el fog árulni a Dying Light 2 körülményeiről (és emiatt mi is beszámoltunk róla). De mégis mit árultak el a lengyelek?

A közel három perces videónak a lényege talán az, hogy a végén egy 2021-es felirat virít. Ebből tehát az jön át, hogy a Techland az idei év során ki akarja adni a Dying Light 2-t (és ezúttal saját maga fogja publikálni, nem pedig a Warner, ahogy az első rész esetében láttuk hat éve). Ez jó, de mi van még ezen túl? Nos, nem sok: továbbra is PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re tervezik a játékot, de ez lehet direkt ködösítés is ebben a pillanatban.

A videóban azt hallhatjuk, hogy a fejlesztők tudják, mennyire kíváncsiak vagyunk a játékra, mert azt szeretnénk, hogy a lehető legjobb állapotban jelenjen meg a Dying Light 2. Emiatt pedig talán valamelyest türelmetlenek lehetünk (csodálkoznak? nemrég arról írtunk, hogy milyen körülmények uralkodnak a lengyeleknél). Régóta nem beszélt a játékról a Techland, de most elárulta, hogy ez egy hatalmas, összetett projekt, és idő kellett nekik, hogy az elképzeléseiknek megfelelő lehessen. Mindenki a szívét-lelkét teszi a játékba, hogy aztán ezt hónapokig játszhassuk. „Nagyon is hamarosan” készen állnak arra, hogy a Dying Light 2-ről többet is elkezdhessenek mondani.

A teljes Techlandnek szüksége van a bizalmunkra és támogatásunkra, mert ez motiválja a lengyel csapatot – pláne most, a nehéz körülmények közepette. A stúdió büszke arra, hogy ennyire elkötelezett rajongókkal rendelkezik attól függetlenül, hogy ők miképp fejezik ki érzéseiket. Egy kis részletet meg is mutattak a játékból, de annyit kértek még, hogy egy kicsit várjunk, és maradjunk biztonságban.

Úgyhogy a 2021-es megjelenésen kívül a Techland semmi konkrétumot nem mondott. Ezért pedig gyanítjuk, hogy a Microsoft tényleg fel fogja vásárolni őket. Valamiért ez a titkolózás erre utal, de lehet, hogy tévedünk. Addig pedig itt feltehetünk kérdéseket nekik…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu