Play At Home 2021: tíz további PlayStation 4-es játékkal csalogat haza a Sony

A Sony nem viccelt, amikor az idei Play at Home kezdeményezés elindításakor további ingyenes játékokra gondolt.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Sony Interactive Entertainment (SIE) ingyenessé tette a 2016-os Ratchet & Clank PlayStation 4-es remake-jét (ezt március 31-éig még be lehet húzni, nem kell aggódni), hogy ezzel is korlátozza a személyes kontaktusok számát, meggátolva a koronavírus terjedését. Azóta viszont bővített a Sony a kínálaton, és a PlayStation Blogon olvashatunk is arról, hogy mely címeket teszi a cég ingyenessé, ami abszolút kedvező ajánlatnak tekinthető.

A most következő játékok magyar idő szerint március huszonhatodikán hajnali öt órától (itt egy óra eltérés lehet, mivel nálunk később van óraátállítás mint a tengerentúl; a nap viszont biztos 26-a) április 23-án hajnali öt óráig. A PlayStation 4-gyel rendelkezők az ABZU-t, az Enter the Gungeont, a Rez Infinite-et, a Subnauticát, illetve a The Witnesst játszhatják. Tény, ezek nem Sony-s, first-party, belsős exkluzív címek, de ezek között is van azért pár kiemelkedő cím.

Akinek esetleg PlayStation VR is van elfekvőben, az imént említett Rez Infinite-en túl (ugyanis azt lehet PSVR-ral is nyúzni) az Astro Bot Rescue Missiont, a Moss-t, a Thumpert, illetve a Paper Beastet is játszhatja. Ez eddig kilenc, de a tizedik egy SIE cím, abból is egy kiemelkedő ajánlat. Április 20-án, magyar idő szerint hajnali öttől május 15-én hajnali ötig a Horizon Zero Dawn Complete Edition is ingyenessé válik. Ezzel melegíthetünk a remélhetőleg idén PlayStation 5-re és PlayStation 4-re érkező (de az általunk taglalt pletykák szerint talán csak 2022-ben megjelenő) folytatásra, a Horizon Forbidden Westre. Van egy animés (Funimation/Wakanim) akció is, de ez hazánkban nem elérhető szolgáltatás.

Itt hozzá kell tennünk, hogy a Play At Home program nem csak ezekre az időszakokra teszi ingyenessé az említett címeket – ha letöltjük, a fiókunkon marad az, amire lecsapunk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu