Menu

Play At Home 2021: tíz további PlayStation 4-es játékkal csalogat haza a Sony

A Sony nem viccelt, amikor az idei Play at Home kezdeményezés elindításakor további ingyenes játékokra gondolt.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Sony Interactive Entertainment (SIE) ingyenessé tette a 2016-os Ratchet & Clank PlayStation 4-es remake-jét (ezt március 31-éig még be lehet húzni, nem kell aggódni), hogy ezzel is korlátozza a személyes kontaktusok számát, meggátolva a koronavírus terjedését. Azóta viszont bővített a Sony a kínálaton, és a PlayStation Blogon olvashatunk is arról, hogy mely címeket teszi a cég ingyenessé, ami abszolút kedvező ajánlatnak tekinthető.

A most következő játékok magyar idő szerint március huszonhatodikán hajnali öt órától (itt egy óra eltérés lehet, mivel nálunk később van óraátállítás mint a tengerentúl; a nap viszont biztos 26-a) április 23-án hajnali öt óráig. A PlayStation 4-gyel rendelkezők az ABZU-t, az Enter the Gungeont, a Rez Infinite-et, a Subnauticát, illetve a The Witnesst játszhatják. Tény, ezek nem Sony-s, first-party, belsős exkluzív címek, de ezek között is van azért pár kiemelkedő cím.

Akinek esetleg PlayStation VR is van elfekvőben, az imént említett Rez Infinite-en túl (ugyanis azt lehet PSVR-ral is nyúzni) az Astro Bot Rescue Missiont, a Moss-t, a Thumpert, illetve a Paper Beastet is játszhatja. Ez eddig kilenc, de a tizedik egy SIE cím, abból is egy kiemelkedő ajánlat. Április 20-án, magyar idő szerint hajnali öttől május 15-én hajnali ötig a Horizon Zero Dawn Complete Edition is ingyenessé válik. Ezzel melegíthetünk a remélhetőleg idén PlayStation 5-re és PlayStation 4-re érkező (de az általunk taglalt pletykák szerint talán csak 2022-ben megjelenő) folytatásra, a Horizon Forbidden Westre. Van egy animés (Funimation/Wakanim) akció is, de ez hazánkban nem elérhető szolgáltatás.

Itt hozzá kell tennünk, hogy a Play At Home program nem csak ezekre az időszakokra teszi ingyenessé az említett címeket – ha letöltjük, a fiókunkon marad az, amire lecsapunk.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu