Zorro: The Chronicles: rajzfilmből játékba kaszaboló álarcos hős [VIDEO]

Multiplatform Zorro mindenhol, és ezúttal egy rajzfilmsorozatból készül egy videojáték-adaptáció.

A Bkom Studios fejleszti a BTC Studiosnak a Zorro: The Chroniclest, ami több nyelvet is támogatni fog (angol, francia, olasz, német, spanyol, lengyel, orosz, portugál, japán, mandarin kínai), és a 2015-ös Zorro: The Chronicles rajzfilmsorozatot veszi alapul (ezt a Cyber Group Studios hozta létre), és persze John Gertz Zorro Production Inc. cége is közreműködik a munkálatokban.

Don Diego de la Vega, egy megbecsült földesúr szintén kedvelt fia visszatér Kaliforniába, miután öt évet töltött Spanyolországban. Alig várja, hogy láthassa apját és testvérét, Inest, de semmi sem olyan, amilyen előtte volt. Monasterio kapitány ugyanis könyörtelenül és mohón vezeti a kisvárost: aki nem tudja a adót kifizetni, rögtön börtön vár rá, a családtagoknak meg a tartozást kötelező ledolgoznia. A békés, feldobott hangulatú közösségből egy reménytelen, elnyomott társadalom lett.

Ezt persze Don Diego nem tűri, de tudja, hogy az igazságtalanság ellen nem tud nyíltan megküzdeni Monasterioval és az ő katonáival. Ezért egy régi spanyol közmondással élve (ha nem tudsz oroszlánként harcolni, válj rókává) maskarát húzott magára, így Zorróként száll szembe az elnyomókkal. Persze Zorro mellett Inest is irányíthatjuk. Fejleszthetjük a képességeinket (jobb statok, erősebb mozdulatok, talizmánok). A harci technikánk kifinomításával a spanyol Kalifornia legjobb kardforgatójává válhatunk. Persze a befejező mozdulatok humorosak lesznek (mert ez a rajzfilm sem volt az a komolyabb hangvételű). Kiválaszthatjuk a játékstílusunkat – a lopakodás mellett a nyílt harcok is bevethetőek lesznek, de persze nem mindenhol. A látványt olyan erősre ígérik, mint a rajzfilmsorozatban.

A Zorro: The Chronicles valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (itt is Steamen), Mac-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re… és még Google Stadiára is. A végére azért lenne egy valamelyest költői kérdésünk: mégis hol maradt a bajusz? Anélkül ez nem lesz az igazi.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu