Menu

Cyberpunk 2077: hamarosan itt az 1.2-es frissítés [VIDEO]

Eredetileg februárban jelent volna meg ez a nagy frissítés a játékhoz, de a CD Projekt RED-et ért kibertámadások következtében a lengyeleknek halasztania kellett a minőség érdekében.

Bár még várni kell a nagy update-re, a CD Projekt RED (CDPR) elkezdett beszélni róla, és emellé cseles módon televíziós hírekre emlékeztető videók is készültek, amivel egyedibben át tudják adni nekünk, hogy a december 10-én, kaotikus minőségben megjelent Cyberpunk 2077 miket módosít.

Az egyik legnagyobb frissítés az NCPD-re (azaz Night City rendőrségére) vonatkozik. Velük az a baj, hogy nagyon gyakran pont a hátunk mögött, szó szerint a semmiből, vagy akár a falba spawnolva jelennek meg. Ehelyett lassabban bukkannak fel, és lesz egy drón is, ami előretolt feltérképezésként lesz a bűntettünk helyszínén. Aztán a CDPR kiemelte, hogy a járművek kezelhetősége túlzottan érzékeny volt, így a beállításokban finomhangolhatjuk azt, hogy nekünk megfelelő legyen. Lassíthatunk az irányítás sebességén, miközben a kormányt ugyanolyan mértékben tekerhetjük, mint eddig – a kör mérete itt nem fog változni.

Az alacsonyabb frame rate-ek során nehezebb volt a kocsikat irányítani, és ezért olyan programkód volt felelős, ami nem megfelelően reagált a jelentős frame rate változásokra. Most már stabil lesz 20-60+ FPS között. Több autónál egyedileg belenyúltak a kezelhetőségbe, mert alacsony frame rate-en instabil kezelhetőséggel bírtak (pl. az Archer Hella is ilyen volt). Ha pedig elakadunk, lesz megoldás: a gázpedált lenyomva tartva előre/hátra dönthetjük a járművünket, amit akár ki is forgathatunk – szóval kiszabadulhatunk a fogságból. A kezelésből az oldalazást kivehetjük, ha nem tetszik, ha kétszer lenyomjuk mondjuk az A-t PC-n. A guggolást kétszer gyorsan lenyomva továbbra is oldalazhatunk (dodge), és a CDPR tudja, hogy a gombkiosztásban még lenne min dolgozni (a későbbi patchek ezeket is érinteni fogják), viszont már most is könnyebben mozgathatjuk a WASD-t a billentyűzetünkön.

Legalább láthatunk fejlődést, igaz, talán egy picit későn. Az első benyomás sokaknál negatív volt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu