Cyberpunk 2077: hamarosan itt az 1.2-es frissítés [VIDEO]

Eredetileg februárban jelent volna meg ez a nagy frissítés a játékhoz, de a CD Projekt RED-et ért kibertámadások következtében a lengyeleknek halasztania kellett a minőség érdekében.

Bár még várni kell a nagy update-re, a CD Projekt RED (CDPR) elkezdett beszélni róla, és emellé cseles módon televíziós hírekre emlékeztető videók is készültek, amivel egyedibben át tudják adni nekünk, hogy a december 10-én, kaotikus minőségben megjelent Cyberpunk 2077 miket módosít.

Az egyik legnagyobb frissítés az NCPD-re (azaz Night City rendőrségére) vonatkozik. Velük az a baj, hogy nagyon gyakran pont a hátunk mögött, szó szerint a semmiből, vagy akár a falba spawnolva jelennek meg. Ehelyett lassabban bukkannak fel, és lesz egy drón is, ami előretolt feltérképezésként lesz a bűntettünk helyszínén. Aztán a CDPR kiemelte, hogy a járművek kezelhetősége túlzottan érzékeny volt, így a beállításokban finomhangolhatjuk azt, hogy nekünk megfelelő legyen. Lassíthatunk az irányítás sebességén, miközben a kormányt ugyanolyan mértékben tekerhetjük, mint eddig – a kör mérete itt nem fog változni.

Az alacsonyabb frame rate-ek során nehezebb volt a kocsikat irányítani, és ezért olyan programkód volt felelős, ami nem megfelelően reagált a jelentős frame rate változásokra. Most már stabil lesz 20-60+ FPS között. Több autónál egyedileg belenyúltak a kezelhetőségbe, mert alacsony frame rate-en instabil kezelhetőséggel bírtak (pl. az Archer Hella is ilyen volt). Ha pedig elakadunk, lesz megoldás: a gázpedált lenyomva tartva előre/hátra dönthetjük a járművünket, amit akár ki is forgathatunk – szóval kiszabadulhatunk a fogságból. A kezelésből az oldalazást kivehetjük, ha nem tetszik, ha kétszer lenyomjuk mondjuk az A-t PC-n. A guggolást kétszer gyorsan lenyomva továbbra is oldalazhatunk (dodge), és a CDPR tudja, hogy a gombkiosztásban még lenne min dolgozni (a későbbi patchek ezeket is érinteni fogják), viszont már most is könnyebben mozgathatjuk a WASD-t a billentyűzetünkön.

Legalább láthatunk fejlődést, igaz, talán egy picit későn. Az első benyomás sokaknál negatív volt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu