Menu

Marvel’s Avengers: ne nagyon számítsunk még Pókemberre!

Ez viszont már kínos: a játék megjelenése előtt már közölték, hogy lesz egy PlayStation-exkluzív karakter, aki közel fél év után sincs még itt!

Szóval tavaly a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal bejelentette, hogy Spider-Man PlayStation-exkluzív (PlayStation 5, PlayStation 4) karakter lesz. Ez nem kapott valami jó fogadtatást, de aztán a Marvel’s Avengers PlayStation 4-es borítóján nagyban hirdették, hogy Pókember itt exkluzív karakter. Persze, ha mondjuk egy-két hónappal a játék rajtja után belengett volna a nem valami sikeres rajtot vett termékbe, akkor nem lenne ebből baj, csakhogy a pókgunyás szuperhőst még mindig hiába keressük az élő szolgáltatásos termékben!

Ezek után nem csoda, hogy az IGN rákérdezett, hogy mégis mi a helyzet Spider-Mannel. Erre Scot Amos, a Crystal Dynamics stúdióvezetője reagált: jelenleg éppen az ő karakterén dolgoznak, így a fejlesztési és tartalommegjelenési menetrendnek Pókember is a része. Hozzátette, hogy a Fekete Párduc (Black Panther) előtt fog nem csatlakozni a játékhoz – utóbbi a War for Wakanda kiegészítőnek lesz a része. Az pedig a nyár folyamán fog megjelenni. Tehát nyárig biztosan nem lesz Pókember.

Amos elárulta, hogy a menetrendben olyan tartalmakat tüntetnek fel, amivel kapcsolatban a Crystal Dynamics elkötelezheti magát a közeljövőben esedékes megjelenés mellett. Augusztusban azt mondta a stúdió, hogy amikor Spider-Man a hősökhöz csatlakozik, az ő debütálását egy játékon belüli eseménnyel jelzik, mert ezen keresztül lesz a Marvel’s Avengers világának része. Ez több egyedi kihívásból áll majd, így tesztelhetjük le a képességeit, és akár izgalmas eredmények is születhetnek belőle. Több kosztümmel fog rendelkezni, és a játékmenetbeli élmény tekintetében is több opcióra számíthatunk.

Szóval nyáron fog megjelenni a legkorábban. A Marvel’s Avengers szeptember negyedikén jelent meg. Úgyhogy lehet, hogy egy teljes év el fog telni a karakter megjelenéséig. Az pedig már megtévesztő reklámnak is bizonyulhat a játék PlayStation 4-es borítóján. Ez pórul járhat a Square Enix, a kiadó…

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu