Menu

Három perc a Final Fantasy VII Remake Intergrade-del [VIDEO]

A Square Enix egy hosszabb videóban is prezentálta, hogy a Final Fantasy VII Remake első szegmensének bővített kiadása (furán hangzik, de ez az igazság…) mennyivel is fog szebben mutatni az új Sony hardveren.

Nemrég bejelentették már a Final Fantasy VII Remake Intergrade-et, és be is számoltunk róla a két másik mobilos FF7 mellett (ezt sem mi találtuk ki). A PlayStation Pluson elérhető Final Fantasy VII Remake a PlayStation 4-en nem fog minket feljogosítani arra, hogy a next-gen verziónak szánt Final Fantasy VII Remake Intergrade-et megkapjuk. A PlayStation 5-ös patchet igen, de az nem egyenlő az Intergrade-del; az ugyanis magában hordoz egy új epizódot Yuffie-val.

A Square Enix azt írja, hogy a díjnyertes, és jó kritikáknak örvendő Final Fantasy VII Remake (Part 1) next-gen kiadásáról beszélhetünk, ami szebb látványa és bővített tartalma mellett több játékmenettel kapcsolatos újítást is elhoz. Midgart ebben a három percben úgy láthatjuk, ahogy még soha, ugyanis a textúrák jobb minőségűek, a megvilágítás is javult, továbbá a háttérkörnyezet minőségét is feljebb csavarták a japán fejlesztők. Két grafikai mód közül választhatunk. A Graphics Mode a frame rate kárára 4K felbontást ígér, míg a Performance Mode lejjebb viszi a felbontást, de cserébe igyekszik minél stabilabban tartani a másodpercenkénti hatvan képkockát.

A fotó mód teljes testreszabhatóságot ígér, és a DualSense haptikus visszajelzésének köszönhetően a harcokban még inkább elmerülhetünk majd, mert a tapintás révén érzékelni fogjuk, hogy mi is történik a csatatéren. A Yuffie epizódról pedig annyit mondott a Square Enix, hogy Yuffie Kisaraga behatol a Shinra cégbe, hogy egy erős matériát ellopjon, és ezzel segíthesse szülőföldjének jobb ázsióját. Új karakterek, kibővített játékmenet-élmény, és új szemszög vár ránk az epizódban, amit külön elérhetünk a főmenüből.

A Final Fantasy VII Remake június 10-én fog megjelenni, kizárólag PlayStation 5-re (a PlayStation 4-es verziót ne is keressük, nem lesz belőle, így a Yuffie epizód is next-gen-only lesz).

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu