Bokeh Game Studio: új koncepciós rajz; csak nem Pyramid Head utódja?

A Silent Hill 2-ben látott karakterhez talán már most felnőtt ez a lény, amiről a Bokeh Game Studio közzétett egy képet.

A Twitterről származik az alábbi kép, amit a japán stúdió publikált. Eléggé sok dolgot felfedezhetünk rajta, ha egy kicsit közelebbről is megvizsgáljuk ezt a koncepciós rajzot. Sok lényt láthatunk rajta a kígyóktól kezdve a molylepkéken és legyeken át egy pókig, és a kép közepén egy eléggé érdekes kreatúra foglalja el az őt megillető helyét.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy őkelme talán a Bokeh Game Studio játékának főgonosza lehet. Ember, szarvas, sas, lepke és légy keverékének tűnik, így itt egy durva kombináció végeredményét láthatjuk. Valamiért tényleg olyan érzésünk van, mintha a Silent Hill 2 egyik fontosabb karakterével hasonló fontosságú szereplőt láthatunk. (Aztán majd szépen megcáfolnak minket, és ő lesz a főszereplő. Nem lepődnénk meg…)

De aztán rajta kívül láthatunk egy repülőgépet, két keresztbe tett katana kardot, keringő bolygókat, talán valamiféle romos épületeket, és van egy kód is (SN1987A) több izometrikus alakzattal. Ez így eléggé töményen hangzik, de ezt így kell – ezen el tud rágódni a tömeg, amíg a japán csapat nem közöl további részleteket.

Toyama Keiichiro korábban a Silent Hill első részének rendezője volt, és korábban ő is a Sony Interactive Entertainment Japan Studionál dolgozott két társalapítójával, Sato Kazonobuval és Okura Junyával közösen. A Siren (Forbidden Siren) és a Gravity Rush is például ehhez a trióhoz köthető.

A független csapat még jó ideig nem fogja megmutatni működés közben a hivatalosan még el sem nevezett, horror témájú, de annál szélesebb szórakoztató élményt elérni kívánó alkotást, mert az még korai állapotában tart a fejlesztés tekintetében. 2023-ig nem is fog megjelenni, és ezúttal a PC a fő platform, de a cél az, hogy a lehető legtöbb konzolon is megjelenhessen.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu