Menu

Hitman III: hét halálos bűnnel bővít a 47-es ügynök [VIDEO]

Az angolul Seven Deadly Sins néven futó DLC-sorozat hét részből fog állni, az első pedig napokon belül meg is érkezik.

Az IO Interactive bejelentette, hogy a Hitman III kiegészítője hét felvonásból áll majd, az első rész, a Greed (Mohóság) pedig március 30-án már fel is bukkan. A dán stúdió szerint új játékmenetbeli lehetőségekkel, látványban is megkülönböztethető szerződésekkel és egyedi, a bűnökhöz köthető tematikájú díjakkal érkezik a Seven Deadly Sins, amiben a bűnöknek egyenként ellen kell állnunk.

Értelemszerűen mindegyik tartalompakk eltérő bűnre koncentrál, és egyedi kosztümmel és legalább egy tárggyal fog a hetes rendelkezni. Ezeket aztán be is vethetjük a Bérgyilkosság Világában (World of Assassination, lényegében a reboot trilógia világa). Az első DLC Dubaiba visz minket, ahol zsetonból nincs hiány, és az új mechanikák letesztelik, hogy mennyire is leszünk mohók. Itt a The Greed Enumaration (a mohóság felsorolása) lesz az Escalation témája – lehetővé teszi, hogy bizonyos tárgyakat vihessünk magunkkal a három pályán keresztül. A Rapacious Suit (kapzsi öltöny?), a Greedy Little Coin (mohó érme) és a The Devil’s Cane (az ördög botja) lesznek a DLC exkluzív tárgyai.

A DLC-t önállóan is megvehetjük (5 euró – kb. 1800 forint), vagy olcsóbban a season passt, pontosabb nevén a Seven Deadly Sins Collectiont is behúzhatjuk (30 euró – kb. 11 ezer forint). Ezen felül lesznek „élő tartalmak”, ami azt jelenti, hogy az élő szolgáltatásos modell révén ingyenes tartalmakra is számítani lehet. Új Escalationok, kiemelt szerződések (Featured Contracts) és célpontok (Elusive Targets) is jönnek gyakori időközönként. Szezonális eventként a berlini tojásvadászat is jön, és az előző két részből is visszatérnek majd az események. A dánok ezeken felül a havi frissítési menetrendet átszabták a hét halálos bűn köré; az ilyen szezonok 4-6 hétig tarthatnak, és a bűnhöz köthető tartalommal bővítenek majd.

Érdekes elképzelés, de bele sem merünk gondolni, hogy mi lenne, ha a 47-es ügynök egy dubaji kaszinóban mindent feltesz egy számra…

Forrás: Gematsu

Hitman III 03 24 21 002

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu