Isonzo: az olasz fronton harcolhatunk az I. világháborúban [VIDEO]

A Tannenberg és a Verdun után az M2H új projektet leplezett le: az első világháborúba mehetünk vissza, és bizony az olasz front révén valamelyest magyar érintettség is lesz.

Az M2H játékának kiadásában segíteni fog a Blackmill Games. A játék bejelentése a Steamen történt meg, de ennek ellenére nem PC-exkluzív alkotás lesz az Isonzo, ugyanis PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Seriesre és Xbox One-ra is hegesztik a játékot, amiben az olaszok és az osztrák-magyar hadsereg küzd egymással (és remélhetőleg hiteles magyar hangokat is hallhatunk benne, mert németet és olaszt itt-ott elvétve már hallottunk a bejelentő trailerben).

Isonzoért a felek két éven keresztül harcoltak (nem vicc: összesen tizenkettő ütközet történt!). A völgyes, alpesi régió az olasz front kellős közepén volt, és ez a terület szó szerint is megemeli a téteket. Az új, Offensive játékmód segítségével a legfontosabb történelmi offenzívákban vehetünk részt, és itt vezethetjük a harcokat, esetleg a dinamikus hadszíntereken védekező, defenzív játékstílust is bevethetünk. Mindent kutatásra és a helyszínen tett látogatásokra alapozva hoztak létre, így a katonák viseletétől kezdve a fegyverarzenálig arra törekedett az M2H, hogy minden hitelesnek tűnjön. És igen… a mérges gázt is be lehet vetni. Etikus? Nem. Hatékony? Annál inkább.

A hegyi csatákban több kihívás is lesz (a hegyi erődítmények, a folyókon történő átkelés, és a romos városokban zajló harcok mást nyújtanak majd), és a taktikára építő belső nézetes játékban ki lehet választani a szerepünket (mesterlövész, mérnök például). A térképektől a zenéken át mindent a hitelességre tettek fel, függetlenül attól, hogy az olaszok, vagy az osztrák-magyarok oldalán lépünk a harcmezőre.

A fejlesztőknek még van mit bemutatniuk (az új funkciókat még részletezni fogják, és az olasz harcmezőkből is még van mit mutatniuk). Szóval a keleti és nyugati frontok után (Tannenberg, Verdun) most az olasz frontra mehetünk. A tervek szerint az Isonzo valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (Steam). Gott erhalte!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu