Filmadaptációt kap a Ghost of Tsushima

MOZI HÍREK – Remélhetőleg erre nem kell több mint egy évtizedet várni. Igen, egyértelműen az Unchartedra céloztunk ezzel…

Először a Deadline írt arról, hogy a Sony Pictures és a PlayStation Productions egy filmfeldolgozást készít a PlayStation 4-exkluzív Ghost of Tsushimából, aminek a rendezője a John Wick-filmek révén ismert Chad Stahelski lesz. Stahelski, Alex Young és Jason Spitz producerként van jelen az 87Eleven Entertainment révén, a PlayStation Productionstől pedig Asad Qizilbash és Carter Swan segít a munkálatokban. Peter Kang a Sucker Punchot képviseli (ők a felelős producerek): ő felügyeli a film hitelességét.

Qizilbash, a PlayStation Productions vezetője azt nyilatkozta, hogy örül, hogy Stahelskivel és az 87Eleven Entertainmenttel közösen dolgozhat, és így Jin történetét a nagy vászonra el tudják vinni. Szerinte Stahelski szenvedélyes a PlayStation-játékok iránt, és így biztosan olyan adaptációt kaphatunk, ami a rajongók mellett az új közönség figyelmét is fel tudja kelteni. És először csak ennyi volt a hivatalos, de legalább megtudtuk, hogy 6,5 millió példány már elkelt a Ghost of Tsushimából.

Viszont Nate Fox a Sucker Punchtól (ő volt a Ghost of Tsushima egyik rendezője) a PlayStation Blogon olvashatunk még valamivel többet. Szerinte mind könnyeztünk a mozikban, miközben idegenek vettek körül minket (és itt zárójelesen az E.T.-t hozta fel példaként). Sokan elmentünk a moziba egy premier estéjén, amikor olyan izgatott a tömeg, és ezt nem lehet máshol megvalósítani, mert ez egy csoportos élmény. Szerinte lenyűgöző, hogy Jin Sakai-t láthatják majd a nézők a filmvásznakon, és így egy teljesen új pontról nézhetjük meg, ahogy szamurájból szellemmé (Ghost) alakul át.

Fox örül, hogy a Sony Picturesszel közösen megvalósíthatják ezt, és Jin jó kezekben van a rendező révén. Az ő elképzelése és a több évnyi tapasztalata az egyik legjobb akciófilmet eredményezheti, és szerinte emiatt Stahelski tökéletes választás arra, hogy Jin katanás harcainak pengeélét bemutathassák filmes feldolgozásban is. Majd megerősítette a 6,5 millió eladást, és ebből közel a játékosok fele játszotta azt végig.

Ezután (Tsushima nagyköveteként) arra kért mindenkit, hogy ha már biztonságos lesz, látogassuk meg Tsushima szigetét, mert gyönyörű helyszín, az emberek barátságosak, illetve a történelem körül is vesz ott bennünket, és akár egy tsushimai macskát is láthatunk. Így később elmesélhetjük a barátainknak, hogy ott voltunk, ahol a mongolok partra szálltak. Végezetül Fox minden Ghost of Tsushima-rajongónak megköszönte a támogatást, mert enélkül a filmadaptáció sem jöhetett volna szóba. Őszinte örömnek tekinti, ahogy a fotó módban készített, majd online megosztott képeket megtekintheti.

És jelenleg ennyit tudunk. Tehát még korai állapotban van a projekt, így még várni kell a főszereplő kilétére, a forgatás megkezdésére, hát még a premier napjának közlésére. De bízzunk benne, hogy az Unchartednál kevesebb idő kell majd neki, hogy a bejelentéstől a filmvászonig eljusson…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu