Menu

Második világháborús lesz az idei Call of Duty is?

A pletykák szerint a 2021-es Call of Duty (mert olyan nincs, hogy az Activision Blizzard csak egyetlen évet is kihagyjon) már ismerős időszakban fog játszódni.

Először a ModernWarzone, egy Call of Duty-s szivárogtató írta azt, hogy az idei CoD (ami biztos több példányban fogy majd, mint a jelenleg legújabb Call of Duty: Black Ops Cold War, mert ez természetesnek vehető…) állítólag WWII: Vanguard alcímmel rendelkezik ebben a pillanatban, viszont szerinte ez csak egy ideiglenes cím, ami később meg fog változni.

De ki fejleszti ezt a felvonást? Nem a Treyarch és nem az Infinity Ward, hanem a Sledgehammer Games, ami korábban a Call of Duty: WWII-t készítette. Korábban voltak is már olyan pletykák, hogy a 2021-es kasszasiker a második világháborúban játszódik, és hogy „a kőtörő kalapács” áll mögötte. Állítólag az 1950-es években fog játszódni, állítja a ModernWarzone, de ez már nem tűnik reálisnak már csak azért sem, mert maga a második világháború 1945-ben véget ért. Visszaemlékezések lesznek? Megvan rá a lehetőség.

De akkor itt csavarjunk egyet az egészen: az Eurogamer a forrásaira hivatkozva megerősítette, hogy tényleg Call of Duty WWII: Vanguard az ideiglenes neve a játéknak, viszont nem lesz egy alternatív idősíkon játszódni, így a háborúk nem tartanak az ötvenes évekig. Ehelyett állítólag egy „hagyományos, második világháborús” megközelítéssel fog élni a Sledgehammer Games játéka. Ha esetleg eddig nem használt helyszínekre koncentrálnak (mert azért bőven lenne mit feldolgozni: akár a budapesti ostromot is, ha helyi példával kellene élni…), akkor még lenne benne potenciál.

Az idei Call of Duty (aminek tehát nem tudjuk a végleges nevét sem) valamikor ősszel fog megjelenni, és nagy eséllyel ez még cross-gen cím lesz, így a PlayStation 5, az Xbox Series, a PC (Battle.net-exkluzívként), a PlayStation 4 és az Xbox One fogja megkapni. Itt a végén azért hozzátesszük az ilyenkor szokásos: semmi sem hivatalos még ebből.

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu