Menu

Second Extinction: nemsokára Xboxon is korai hozzáférésbe lép [VIDEO]

A három játékos számára kooperatív dinoszauruszirtást ajánló Second Extinction a Microsoft konzoljain is elérhető lesz a „bolti” megjelenés előtt.

A Systemic Reaction, a Second Extinction fejlesztőcsapata bejelentette, hogy a játékuk április 28-ától az Xbox Game Preview része lesz az Xbox One mellett az Xbox Series S-en és az Xbox Series X-en is, de emellett az Xbox Game Passon is ott lesz konzolon és PC-n egyaránt (így az előfizetők egy hónap múlva felár nélkül kipróbálhatják). Mielőtt felmerülne a kérdés, hogy mi a helyzet a PC-s verzióval: a Second Extinction már tavaly október óta Steam Early Access cím, így ott is korai hozzáférésben leledzik.

A Second Extinctionben maximum három játékos ülhet össze, hogy a vérszomjas dinók hullámjaival meg tudjanak küzdeni. Mindez gyorsnak nevezett harcokban történik, és az egész egy posztapokaliptikus Földön játszódik. Több erős fegyvert is a virtuális kezeink közé vehetünk, és aki egyedül játszana, megteheti azt is. A dinoszauruszok elvileg kihaltak, de most visszatértek, és a mutáció révén még erősebbé váltak. (Ezért is az a játék címe angolul, hogy második kihalás.)

Egy metajáték is lesz: a világszerte elvégzett feladatok és küldetések közvetlenül ki fognak hatni a veszély mértékére, illetve a többi játékosra váró kihívással, így egyfajta nemzetközi elképzelésre kell gondolni, ahol a minél több játékos megkönnyítheti egymás dolgát. Az Xbox és a Microsoft Store révén a játékosok a teljes, jelenleg elérhető tartalomhoz hozzáférhetnek, ami a Steam Early Access verzióban ott van éppen. Azóta a Second Extinction sokat nőtt a gyakori tartalomfrissítésnek köszönhetően (több dinomutáció, kihívás és fegyver érkezett), és itt a Systemic Reaction figyelembe vette a közösség visszajelzéseit, emiatt pedig a játékmeneten is finomítottak az utóbbi kb. fél évben. (Ezt így is kell csinálni.)

A Second Extinction jelenleg nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. PC-re (Microsoft Store), Xbox One-ra és Xbox Seriesre fog megjelenni. Azért ezt mégsem lehet Dino Crisosnek nevezni. A Capcom gondolhatna erre az IP-jére is…

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu