Menu

Rust: Console Edition: megjelenési dátum, több kiadás is érkezik [VIDEO]

A multiplayer túlélősdi a sok szenvedés ellenére is (pl. lángokban állt az európai szerverterem…) meg fog érkezni a konzolokra.

A Double Eleven bejelentette, hogy a Rust: Console Edition május 21-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, továbbá azt is elárulta a stúdió, hogy a Koch Media (=Embracer Group) lesz a felelős a lemezes kiadásokért, mert nem csak digitális (PlayStation Store, Microsoft Store) változatban fog elérhetővé válni PlayStation 4-en és Xbox One-on a Rust.

Három kiadásban lesz elérhető. Az alap verzió (50 dollár – euróból számítva kb. 18500 forint) az alapjáték mellett egy előrendelői bónuszként a Future Weapons and Tools Packot is magával hozza – ezt úgy is megszerezhetjük, ha esetleg sikerül egy Day One Editiont találnunk az alapkiadásból. A Deluxe Edition (60 dollár/euró – kb. 22 ezer forint) az 15 dollár/euró értékű (kb. 5400 forint) Welcome Packot is odaadja. Így három nappal korábban, tehát május 18-ától játszhatunk, zárt bétát is kapunk, de a Future Weapons and Tools Pack is a markunkat üti. Végezetül a 80 dolláros (~29 ezer forintos) Ultimate Edition minden eddig említett tartalmon kívül a Welcome Packből egy bővített kiadást hoz, kapunk mellé még 1100 Rust Coint (ennek értéke kb. 3600 forint) és egy Elite Combat Skin Packot is.

A hivatalos jellemzés szerint a Rustban egyedül térünk magunkhoz egy rejtélyes, posztapokaliptikus szigeten, ami tele van düledező ipari épületekkel és kutató tudósokkal. Száz játékos esik egymásnak, és a cél az, hogy túléljünk mindent és mindenkit. Az éhségünket, a szomjunkat csillapítani kell, az időjárást sem hagyhatjuk figyelmen kívül, és valamilyen ruházatot is jó lenne magunkra venni.

A vadvilág (farkasok, medvék) azért majd így is nekünk esik, de akár el is égethetjük magunkat, belefulladhatunk a vízbe, vagy a sugárzástól kaphatunk halálos mérgezést (S.T.A.L.K.E.R. után szabadon?). Csapatban talán jobb harcolni és lootolni, és így esetleg az erdőkben is könnyebb a kabinokat felépíteni – ezekből pedig gyorsan hatalmas fémkastélyok válhatnak, ott pedig már egyszerűbb biztonságban maradni, esetleg fegyvereket, bombákat vagy csapdákat kraftolni.

A Rust: Concole Edition tehát május 21-én jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra (a Deluxe/Ultimate Edition pedig 18-ától enged hozzáférést), de a visszamenőleges támogatás révén a PlayStation 5 és az Xbox Series is futtatni fogja majd.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu