PlayStation Plus: mikre számíthatunk áprilisban?

Március utolsó napján végre megtudjuk, hogy mi is a teljes PlayStation Plus-lista, amit az előfizetők kapnak ingyen.

Itt most nem a Play At Home játékokra gondolunk (ezekről korábban már beszámoltunk), ugyanis azok beszerzéséhez nincs szükség PlayStation Plus-előfizetésre, így, ha esetleg a Sony áprilisi listájában nem találnánk nekünk megfelelő címet, talán ezen keresztül azért mégis ütheti a markunkat egy tényleg erős cím (és akkor a Plusosoknak ezeken túl még ott van a PlayStation Plus Collection is…). De jogos a kérdés, hogy akkor áprilisban azok, akik nem kevés pénzt szánnak arra, hogy PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en online multiplayerben is részt tudjanak venni?

A lista vezércíme egyértelműen az Oddworld Inhabitants következő játéka, az Oddworld: Soulstorm, ami a Destruction AllStarshoz vagy a Bugsnaxhez hasonlóan kapásból a PlayStation Plusban rajtol, igaz, csak PlayStation 5-ön! A PlayStation 4-en a Sony Interactive Entertainment Bend Studiotól a hamarosan PC portot kapó Days Gone, továbbá a Zombie Army 4: Dead War vár ránk. Úgyhogy az előző hónaphoz képest kicsit kevesebb játékra számíthatunk, de talán a minőség a mennyiséget képes ellensúlyozni. (Úgyhogy itt talán igaz az, hogy a kevesebb néha tényleg több…?)

Április ötödikéig viszont elérhetőek a márciusi játékok, így addig a Destruction AllStars (PlayStation 5), a Farpoint (PlayStation VR), a Maquette (PlayStation 5), a Remnant: From the Ashes (PlayStation 4), és a Final Fantasy VII Remake (Part 1, PlayStation 4 – értelemszerűen a PlayStation 5-ön visszamenőleges támogatás révén a PS4-es címeket is játszhatjuk!) még beszerezhető, ha eddig ez nem történt volna meg.

Úgyhogy áprilisban kicsit visszafogottabb listát tárt elénk a Sony, de ettől függetlenül így is lesz mivel játszani, ugyanis április közepe után nem sokkal a Horizon Zero Dawn Complete Edition is ingyenes lesz a Play At Home keretein belül, tehát lesz azért nagyobb dobás még. Addig is otthon maradunk és játszunk.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu